Minnoskiz tugbamehmetbaki arkadaşımın annesinin sütü bi kendine bi bana veriyor öyle makine sağımı değil güvendigimden içiyorum yoksa pek tükettiğim bir sey değil süt
tugbamehmetbaki Minnoskiz Doğrudur genelde makineli sarıldığı için ben tercih etmiyorum Ben yoğurdunu tüketimi yorum
Deletedmom667 Minnoskiz hamılelıktr acık sut tuketmek kesınlıkle yasak dedı doktorum sadece yogurt mayalayıp oyle tuketebılırsın dedi.. Hıc acık sut ıcmedım... Pastorize edılmıs sut, gunluk sut onerıldı onu ıcıyorum
Minnoskiz Polo güvendiğim bi yerden alıyorum ve cpk şükür bi problem olmadı. Paketlenmiş şeyler bana hep daha tehlikeli geliyor
Deletedmom667 Minnoskiz canım mesele aldıgın yerın guvenılır olup olmaması değil bunu bılemezsın. nekadar kaynatırsan kaynat ısıya dayanaklı bakteriler var ölmüyorlar. Senın vucudun savasabılır o bakterıyle ama bebegın savasamaz doktorlar bu yuzden onermıyor arkadasın ( Polo demek ıstedıgıde o.
Dnzcngz Minnoskiz Migroslarda satılıyor cam şişelerde Tire organik süt. Hem çok lezzetli hemde güvenilir.
Esraesra06 Minnoskiz canım köy sütleri pastörize olmadığı için mikroplar bakımından sakıncalı diye biliyorum doktoruna bir danış ben hiç köy sütü içmedim pınar süt seviyorum ama marka çok da önemli değil bence
Nursemom Minnoskiz ben köyde yaşarken de içmezdim onları hiç sevmedim kendimi bildim bileli. Önceden paket soğuk süt içerdim ama artık paket sütleri ısıtıp içiyorum. Pınar içiyorum genelde 👼🏻
Cbellle Sek sütün günlük cam şişede olanından ıcmeye calısıyorum fakat süt sevmediğim için cok az ıcebılıyorum
AyseDuru @Minnoskiz ben günlük süt tüketiyorum sütaş ve içim oluyo genelde. Hamilelikte açık süt çok önerilmiyor tüketilecekse de kaynatılması gerekiyor demişti doktorum