biryolculuk Burcumlu bu arada kadın doğumun verdiği ilaçları kesti gittiğim dahiliye şuan hiçbir ilaç kullanmıyorum, sizin de kesti mi ilaçları ?
Burcumlu biryolculuk yok ilk kan verdiğimde yüksek çıkmıştı dahiliyeye sevk etti orasida direk gastroenterolojiye gönderdi ilaçli olmuyor tedavisi bana yağsız yemekler ye ve bol su iç dedi suyu çok az iciyodum çogalttim baya 89 dan 64 e indi
Meleekdincc Uzun zamandır bir yükselip bir düşüyor Doktorum beslenmeyle alakalı olduğunu söyledi gerçekten de öyle ne zaman abur cubur özellikle cipsi biraz fazla kacirsam değerlerim hemen yükseliyor
biryolculuk birthecene merhaba, gastroenteroloji bölümüne yönlendirdi dahiliye. Oraya gittim bir ilaç verdi onu kullanıyorum tekrar gideceğim bakalım, ama ara sıra kasintilarim artıyor özellikle akşamlari, İnşAllah ciddi bir durum yoktur
birthecene biryolculuk niye yükseliyormuş peki ? Anlayamadım diyet vs önerildi mi? Kaçıncı haftadasınız bebek için sorun oluyor mu ben çok korkuyorum
biryolculuk birthecene yükselme sebebini sorduğumuzda gabelikten olabilir dedi, bebeğe de net bir şey söylemedi ama kendinizi korkutmayın çoğu kişide oluyormuş
1oglanannesi Burcumlu AST ALT yuksek cikmisdi 1 ay filan sonrasinda iki hafta arayla kan verdim normale düstü 200 lere kadar kalkmisti sonra kebdiliginden normale döndü
1oglanannesi birthecene valla gebelikte bazen kalkıyomuş doktorum çok korkulacak degil iki hafta bir degerlere bakariz dedi kasinma filan oluyomus çok zaman bende yoktu hic bi belirti tesadufen ögrenmistim normal hayatima devam etdim ama yagli tuzlu yiyeceklerden kacinmamı su çok tüketmemi söyledi ve gecti bir ay filan çekti en yuksek 280 lerde cikti sonra iki hafta gecdi yine verdim kan 18 filan inmişti çok şükür
hamileanne65 1oglanannesi Merhabalar ben de 7 haftalık hamileyim. 5. haftada Alt 280 çıktı dahiliyeye gittim. İki hafta arayla kan verdim. İlk hafta 240 sonraki hafta 170’e düştü. Şimdi doktorum bir hafta daha bekle gastroentrolojiye git dedi. Biraz endişeliyim sizin nasıl ve ne kadar sürede düştü merak ediyorum.
busonryavrusu biryolculuk Ben karaciğer nakilliyim şuan 8+5 haftalığım doktorum ilk öğrendiğimden itabaren beni uyardı karaciğer enzimlerin yükselebilir bu gebelikte beklediğimiz bi durum dedi . Hayırlıyla yavrularımıza kavuşalım inşallah
1oglanannesi birthecene evet oluyomus şükür canim eger şeker asiri kilo ve ya ailende birilerinde yoksa karaciyer sorunu yada icki sigara kulanmiyosan gebelikte yukseliyosa onunla ilgilidir
birthecene 1oglanannesi benim karaciğer hastası olan ailemden iki kişi var ama onlardaki durumun aksine doğal bağışıklığım var doğal hepatit taşıyıcısım.Antikorlarım tavan. Kilo sorunum da aşırı değil anlamadım ama safra kesem de taş vardı biliyorum.