Fadime97 Arkadaşlar ben 49 la hamile kaldım şuan 54üm yani sadece çocuk kilo alıyor bu kadar kilo almayı nasıl başardınız 30. Haftamdayım kahvaltı öğle yemeği akşam yemeği şeklinde yapıyorum arada çay içip bisküvi yiyorum ama kendim hiç kilo almadım
Kkksss Fadime97 şanslıyız 😊 benim çocuk 2850 gr . Geriye kalan da amniyon sıvısı, plasenta, ödem falandır diye düşünüyorum.
sib1234 35 e kadar 6 kilo almıştım son iki hafta iki kilo aldım tuhaf bir şekilde 37+1 56 başlayıp 62yim son üç hafta hayırlısı…
Nimoss teacherlife Ben de 58 ile hamile kaldım 75 kg şu an 23+4 moralim çok bozuk ya doğuma kadar daha çok alırım gibime geliyor.
Havin49_ Kkksss ben 14 kilo aldım bebek 3610 doğdu doğumdan sonra sadece 4 kilo verdim hamile kaldım o zaman 7 kilo verdim hala 4 kilom var doktor haftan büyük artık verme dedi
8143 saggglikci 30+2 10 kilo aldım şeker oldğu için dikkat ediyorum 81 ile hamile kaldım 91 kilo olmuşum
Bmelekkk 57 ile hamile kaldım 74 ile doğuma girdim, 1 ay oldu doğum yapalı 66 kiloyum gerisini verir miyim bilmiyorum bı 6-7 kilo daha versem iyi olur ama vermek için bişey yapmıyorum şu an emzirdigim için
Glnrgz saggglikci ben 17 kilo aldım ama neredeyse son 1 aydır kilom hiç değişmedi gibi. 1 kilo kadar oynuyor sma onda da çok ödemli oluyorum. Ben son 1 aya kadar çok fazla kilo aldığımda doktor her hafta kilo alacaksın daha biraz dikkat et dedi ama öyle olmadı. Bu arada emzirme döneminde çok fazla kalori yakılıyormuş o yüzden endişelenme. Her duygun bebeğini etkileyecek
hatytuncer saggglikci 35 haftalık 8 kilo aldım. Şekerden dolayı hamileliğim boyunca diyet yapmak zorunda kaldım hala da devam ediyorum. Bence akışına bırakılmalı siz ve bebek sağlıklı olsun yeterli kilo verilir
kbradrn1 saggglikci ben 23 kilo almıştım ilk gebelikte çok çabuk veriliyor eski kiloma 2 kilo kalmıştı yine gebe kaldım
htcedr saggglikci ilk hamileliğimde 15 16 kilo alıştım ve aşırı hareketli olmama rağmen🤣 ama verdim doğumdan 1 2 ay sonrasında en fazla 3 kilo kalmıştı oda gitti zamanla, şimdi 2. Hamileliğim 14+3teyim şimdiden 4 kilo aldım☺️ kız ise bebek çok fazla şişiyorsun zaten benim 2.side kız ☺️