Elifkorul Ben 2019da Kocaeli akademi hastanesi Nuri Hüseyinoğlu ile sezeyan ameliyatı oldum. Bende bastırmadılar. Odaya çıktığımda hemşire elimi alıp bak burası rahmin buraya sürekli masaj yap uyuşukluğun geçmeden demişti.
Bmelekkk 1 ay önce doğum yaptım bastırma olmadı kum torbası koyuldu sadece onunda acısı vs olmuyor zaten bikac saat kaldı karnımın üstünde , arada gelip hasta bezini değişip bakıp gittiler o kadar
Meltemanneolsun S-nur1 bana da bastirmadilar öyle. Kontrol ettiler sadece öyle kum torbası falan konulmadi
Bussam S-nur1 evet canım içinde biriken kan varsa boşaltıyorlar 6 saat sonra sonda çıkardılar o esnada yaptılar ama anlık ağrı oluyor sonrasında da kum torbası veriyorlsr 1-2 kilo ağırlığında ben torbayla çok rahattım 3 gün yattım giç kaldırmadım ilk koyarken ağrı oluyor ama anlık geçiyor sonda çıkar çıkmaz korsemide taktım korsesiz asla kalkamazdım kaslar bi anda gevşiyor işlemden dolayı deri zedeleniyor ve çok ağrı oluyordu korse sıkışlaştırdığı için o kadar hissetmedim anlık yatıp kalkarken oluyordu ilk 6 saat yattım pnun dışında hiç yatmadım desem yalan olmaz
Miniginannesiiii1111 S-nur1 doğru ilk oğlumda yapmışlardı ağrıyor ama yapacak birşey yok daha sonrakilerde bana gosterdiler ben karnıma masaj şeklinde ara ara yaptım hastanede bastirsada o kadar şiddetli ağrı değil zaten ameliyat yeri uyuşuk oluyor normal adet sancısı gibi oluyor
makbule2025 S-nur1 bende bunu çok duydum ilk gebeliğimde ben böyle birsey yaşamadım hiç yapmadılar doktor sadece odaya gelince kanamama baktı gayet iyi dedi baskı vs gibi bir durum olmadı açıkçası neden yapıldığını da tam olarak anlamış değilim
bayatlamayankurabiye S-nur1 Bana da yapıldı bu işlem. Önce üstüme birkaç saat kum torbası koydular. Sonra birkaç kere bastırdılar. Ama dayanılmayacak kadar kötü değildi. İçimizde kan birikmesi olmasın ve rahim hızlı toparlansın diye yapıyorlar.
almirmomy S-nur1 bence bu güzel bişey kardeşime bastırmışlardı ben hatırlamıyorum ayık değildim yada bastırdılar bilmiyorum pis kanlar gidiyomuş diyolar hatta bana niye yapmafılar yapsalar dı diye düşünmedim Değil
Esma006 S-nur1 saniyelik olay abartilcak durum yok üç kere bastirdilar ama karın değil ya szeryan dikişinin bir karış aşağısına
DogaLina_ S-nur1 ozelde oldum evet bastirildi icerde kalan bir kanama vs bisey varmi diye. Bende icerde pihti kalmisti sonra vajinal yolla elle almaya calistilar israrla. Onu istemedigumj zorlandigimi soledigimde hemen yurumem gerektigini soylediler o pihti kalirsa rahmin alinmasina kadar gidermis olay. Yururken avuc ici buyuklugunde 3 tane pihti atti vucudum.
aprilbaby S-nur1 özelde yapmıştım 5 yıl oldu evet ama masaj gibi yaptı hemşire bana acıtmadan Allah iyi insanlarla karşılaştırsın bakalım bu sefer nasıl olacak ama rica ettim öncesinde acıtmadı sağolsun
busrasya2334 S-nur1 bana yapılmadı ilk doğumumda yani geçen kasım bu doğumumda da yapılmayacağını düşünüyorum aynı doktora talipliyim çünkü
busramm233142 S-nur1 evet banada yaptılar ilk doğumda bilinçsizdim ve felaket bir ağrı çektim ben tabiki acı eşiği insandan insana değişir ben çok kötü oldum 2 . doğumda ise ben istemedim bırakmadım yapmamız lazım kan gelişine ve rengine bakılması lazım dediker hayır dedim imza attım hatta şimdi gene hamileyim ve bundada yaptırmayı düşünmüyorum çünkü benim için büyük bir travma oldu bu 🥲