S-nur1 Bunu duydum kızlar doğru mu herkese bastırıyorlar mı kanama kontrolü için ve çok zor olduğunu söylüyorlar kimlere yapıldı yapılmadı ?
myangelson S-nur1 evet iki kere doğum yaptım biri özel biri devlet ikisinde de bastırıldı. devlette bastırıldı ekstra kum torbası da koyuldu 🥲
3kedili2bebekli S-nur1 yapıldı ama çok anlık bir şey yani kontrol edicem bir deyip hızla yapiyorlar kum torbası da koydular bana o çok rahat hissettirmisti beni
Nigar_A S-nur1 4sene önce oldum ama hiç hatırlamıyorum.ben genel anestezi almışdım belki anesteziden ayılmadan yapmış ola bilirler hiç bilmiyorum.sanki sonrasında karnlma ağırlık koyulmuşdu ama bastırma olmadı
Symylldz S-nur1 Üç sene önce özelde oldum doğru doktor ve hemşire iki kere geldi eliyle bi kaç kez bastırıp gitti
mavibonck S-nur1 canım bastırıyorlar ben sezeryandan sonra her şeyi hissediyordum çok çabuk açıldım ve maalesef o bastırmalar bende tramvaya dönüştü çok korkuyorum çok acıyordu
alisma Benim de ilk doğumumda iki sefer bastırdılar ikinci doğumda da yapılacak diye çok korkuyorum anlık bir şey ama çok acıtmıştı.
minikkalp2 S-nur1 bende özelde oldum bastırmadılar. Simdi bunları düşünme. Anlık olup biticek işlemler bunlar kafanı bunlarla kurcalayıp kendini korkutma
Selenavci63 S-nur1 evet fundus masajı yapılıyor rahim kendini toparlaması için ve rahim kontrol ediliyor sıkı bir yapıda mı yoksa salık mı diye çok önemli aslında ama can yakıyor 🥹
Yazmelegi_ S-nur1 ben genel oldum odada baktılar bastırma olmadı. Doktorum ameliyathaneden çıkmadan bastırmış ondada kendimde değildim zaten
ceylan_krczml @S-nur1 ben yaşamadım ama yanlış değilsem soğuk kum torbasıyla bastırıyorlar dikişleri kontrol etmek için galiba
ifo S-nur1 5 gün önce doğum yaptım kum torbası koyuldu bastırma olmadı her duyduğunuza kulak asmayın korkutmayın kendinizi