Aynısı ilk kızımda 17 haftalıkken bende olmuştu. Rutin muayeneye gitmiştik doktor ultrasana baktı her şey güzel normal dedi toparlanabilirsin dedi ayağa kalkmamla doktorun gözü önünde kanama boşaldı ayakkabılarımın içi kan doldu altımdaki tayt sırılsıklam oldu. Dr bile korktu hemen yat geri dedi yattım baktı bebek iyi dedi. Alttan bakcam dedi baktı ve rahim ağzımın kısalmış olduğunu söyledi. Hiçbir kanama alanım yoktu çünkü. O zaman anladılar ki servikal yetmezlik var. 17. Haftadan 33. Haftaya kadar 3 günde bir iğne ve her gece fitille full yatarak kızımı 33. Haftada preklampsiden yani tansiyondan erken doğurdum. 35 gün küvezde kaldı kızım çok şükür şuan 5 bucuk yasında. Şuan 13+2 haftalık 2. Bebeğime hamileyim. Dr’uma kızımdaki yaşadıklarımı anlattım bu yüzden tedbiren tansiyon için ilk haftalarda ilaç başlattı. Haftaya da rahim ağzı boyum ölçülecek perinatolog tarafından. Ama kızımdaki kanama ve kaybetme korkusu bende öyle bir travma yaratmışki azcık bişey hissetsem sürekli açıp önüme bakıyorum kan mı geldi diye 🤦🏼♀️ hep dua ettim bu hamileliğimde yatmak zorunda kalmayım güzel geçsin diye umarım bundan sonraki süreçte güzel geçer 🤲🏻