Da-s 30.haftamda suyum geldi 32 de doğum yaptım aşırı zordu bu süreçte hastanede yattım sürekli antibiyotik sancı kesici ilaç vuruldum. Sezaryen ile doğum yaptım aynı anda iki ameliyat oldum benim için hayatımın en zor süreciydi. Ama bebeğim sadece 2 gün solunum desteği aldı sonrasında 17 gün küvezde yattı . Anne oteline yanıma verdiler . Sarıldığı yüksekti 3 gün de birlikte yattık toplamda 1 aya kadar hastanede yattık birlikte. Kendini toparlamaya bak canım bir an önce prematüre bebekler ekstra bakım istiyor. Sonrasında rop muayenelerine götürdük en stresli dönem buydu benim için. Anne sütü alan bebeklerin göz damarları daha hızlı gelişiyormuş. Ama benim sütüm hiç yoktu. Depresyona girmiştim. Sütüm hiç olmadı . O yüzden bu süreci düşünüp kendine de bebeğine de zehir etme . Şimdi kendime çok kızıyorum. Mama takviyesi başladık 3 defa da rop muayenesine götürdük . Mama içerken nefesi gidiyordu o beni çok korkutuyordu. Doktor gününü dolduran çocuklarda bile bunun olabileceğini söyledi . Bunlar dışında bir sorun yaşamadık elhamdülillah. Rabbim öyle güzel kolaylık veriyorki. Bebekleri çok akıllıydı. Şuan 1.5 yaşında abooo diyim felaket oluyorlar. Prematüre bebekler diğerlerine göre daha yaramaz olur demişti doktor sağlıklı olsunda sorun yok demiştim şimdi felaket. Kısacası o kadar hızlı toparlıyorki hiç merak etme sen kendini toparla onun sana ihtiyacı var . Bunu kendini salan biri olarak söylüyorum . Sen güçlü olunca bebeğin de en kısa sürede toparlıyor. Benim bebeğim 3. Ayında gününü dolduran bebeklerin 3 aylık kilosunu yakalamıştı. Öyle söyleyim. Aptamilin prematil diye bir maması var prematüre bebekler için . O baya hızlı toparlıyor eğer Mama takviyesi vermek istersen aklında bulunsun canım