VeraVeraVera Da-s olduğunuz hastane çok iyi Burçin hoca da öyle çok şanslısınız. Endişe etmeyin çok iyi bakıyorlardır🙏🏻 Sağlıkla kavuşun ❤️
Da-s VeraVeraVera Çok teşekkür ederim siz tanıyorsunuz sanırım doktoru. Benim hiç bilgim yoktu yeni yeni araştırıp öğrenmeye çalışıyorum. Çok zorlanıyorum gerçekten bu süreçte can dayanıcak gibi değil içim gidiyor. Allahım tüm bebekleri annelerine kavuştursun 🙏🏻
Da-s Glsn1 Çok geçmiş olsun sizede gerçekten çok zorlanıyorum 😔 Allahım kucaklarımıza alıp eve gelmeyi nasip etsin
Da-s Glsn1 Ne kadar güzel bende öyle kucağıma almak istiyorum ki Allahım bir an önce banada nasip etsin 🙏🏻
0925 Da-s 32+6 da kızım doğdu serklajliydim yani aylarca hastanede yattım üzerine kızım prematüre doğdu 2250 gram olarak doğup 1950 grama düştü 12 gun kuvezde kaldı üzerine sarılık olduk kızımda emme refleksi asla yoktu ogs yani hortum ile besliyordum kuvezin içerisinde çok zor günlerdi ama şükür geçti sizde sağlıkla alın oradan inşallah
Paronayanne Da-s prematüre annesi olarak söylüyorum ki o kadar güçlüler ki . 1900 gr ile taburcu olduk şuan 1.5 yaşında. Başlarda biraz bağışıklıkları zayıf oluyor ama sonra farklı baya kapatıyorlar . Canları sağ olsun bir sorunları olmasın kilosu vs toparlanıyor hemen
Paronayanne Da-s 30.haftamda suyum geldi 32 de doğum yaptım aşırı zordu bu süreçte hastanede yattım sürekli antibiyotik sancı kesici ilaç vuruldum. Sezaryen ile doğum yaptım aynı anda iki ameliyat oldum benim için hayatımın en zor süreciydi. Ama bebeğim sadece 2 gün solunum desteği aldı sonrasında 17 gün küvezde yattı . Anne oteline yanıma verdiler . Sarıldığı yüksekti 3 gün de birlikte yattık toplamda 1 aya kadar hastanede yattık birlikte. Kendini toparlamaya bak canım bir an önce prematüre bebekler ekstra bakım istiyor. Sonrasında rop muayenelerine götürdük en stresli dönem buydu benim için. Anne sütü alan bebeklerin göz damarları daha hızlı gelişiyormuş. Ama benim sütüm hiç yoktu. Depresyona girmiştim. Sütüm hiç olmadı . O yüzden bu süreci düşünüp kendine de bebeğine de zehir etme . Şimdi kendime çok kızıyorum. Mama takviyesi başladık 3 defa da rop muayenesine götürdük . Mama içerken nefesi gidiyordu o beni çok korkutuyordu. Doktor gününü dolduran çocuklarda bile bunun olabileceğini söyledi . Bunlar dışında bir sorun yaşamadık elhamdülillah. Rabbim öyle güzel kolaylık veriyorki. Bebekleri çok akıllıydı. Şuan 1.5 yaşında abooo diyim felaket oluyorlar. Prematüre bebekler diğerlerine göre daha yaramaz olur demişti doktor sağlıklı olsunda sorun yok demiştim şimdi felaket. Kısacası o kadar hızlı toparlıyorki hiç merak etme sen kendini toparla onun sana ihtiyacı var . Bunu kendini salan biri olarak söylüyorum . Sen güçlü olunca bebeğin de en kısa sürede toparlıyor. Benim bebeğim 3. Ayında gününü dolduran bebeklerin 3 aylık kilosunu yakalamıştı. Öyle söyleyim. Aptamilin prematil diye bir maması var prematüre bebekler için . O baya hızlı toparlıyor eğer Mama takviyesi vermek istersen aklında bulunsun canım
cgdemmomy Da-s merhabalar , 4 sene önce oğlumu 28+6 doğurdum 2 ay kuvözde kaldı .. şükür atlattık sadece doktorlara güven ve sütünü ona ulaştırmaya çalıştır , Rabbim sağlık versin hiç korkma geçecek bugünler de❤️
Da-s cgdemmomy Çok geçmiş olsun sizede. Umarım en kısa zamanda bizde çıkarız evimize. Sütlerim hastanede fakat günde 4 damla şeklinde veriliyor henüz 😔
Linaa90 Da-s benim de evim çok yakın bornovadayım teşekkür ederim benim aniden suyum geldi acilden giriş yaptık 1 ay hastanede yattım orda doğum oldu
Linaa90 Da-s umarım canım biz hep akciğerle uğraştık çok şükür onun dışında bişey olmadı sütü tolere etti başlarda verdi ama sonra aldı 85. Gündeyiz 4-5 gündür kucağıma alıyorum emzirme çalışmalarına başladık ama hala küvöz içi oksijen alıyoruz ..
Da-s Linaa90 Allahım en kısa zamanda evinize çıkmayı nasip etsin 🙏🏻 bizede nasip etsin inşallah yolun çok başındayız hep korku hep tedirginlik 😔
Linaa90 Da-s bugün ilk defa doktor anne bebek uyum odasına az kaldı gibi duruyor dedi şu oksijen de bi düzelse