Bebissever
Benim doğuma iki hafta varken normal doğurcam sanarken doktor yüksek tansiyon durumlarımdan mecburi sezeryan yapcaz demişti. Doğum anına kadar belden iğne vurulup uyanık olcaktım ama korkumdan vazgeçip tam narkozla bayılmak istedim son dakika ve tam narkozla bayıldım. Şuanki aklım olsa belden iğne olmaya cesaret ederdim sanırım.. Çünkü Doğumdan sonra kendime geldiğimde narkozu atamadığımdan çok öksürük tutuyordu ve öksürdükçe dikişlerim çok acıyordu. En az 1 hafta ara ara sürdü o öksürük. Doğumdan sonra alttan kanamam çok oldu pıhtılaştı gelip gidip karnıma bastırdılar ilk gün hemşireler.. İlk gün pijama bile giydirmediler sadece hasta bezi vardı altımda. Sonrasında şükür toparladım ilk ayağa kalkarken biraz sancılıydı ama onu da atlattım şükür. Kimsenin moralini bozmak için anlatmıyordum normalde ama herkesin doğumu farklı geçiyor inşallah herkesin kolay güzel geçer. 06.06.2023 de doğdu kızım şuan 2 buçuk yaşında. Zaman çabuk geçiyor bir şekilde.. Rabbim herkese hayırla, sağlıkla,kolaylıkla, vaktinde kucağına aldırsın yavrusunu.. 🌸🌸🌸