mineaay 1.normal 2.sezeryan olan biri olarak söylüyorum normal doğum en güzeli. Çatı muayanesi beni bitirdi çünkü aşırı korkuyla yaptırmıştım ve çok acıdı ama doğum sonrası o rahatlık 🙌 tabi ben sadece 3 dikişim olmasına rağmen 40 ım çıkana kadar C yastıksız oturmayı reddetmiştim😀 aşırı evhamlı panik biriyim. Zorla oturttular ve aa bişey olmadı çok rahatım demiştim. 2.ise normali çok istesem de maalesef sezeryana döndü. 4-5 günde gayet iyiydim Dr um bu kadar hızlı toparlamanı hiç beklemiyordum demişti ama o doğum sonrası ağrı bitkinlik içim dökülüyor hissi çok zordu ve aşırı duygu değişimleri yaşadım. Vücuduma okadar çok serum ve ilaç verildi ki heryerim şişmişti ve kendimi aşırı rahatsız hissediyordum bir de boynumda dayanılmaz bir acı, açıkçası doğum sancısını felaket yaşamış biri olarak o acıdansa sancıyı çekmeye razı olurdum. Dr una güven çok çok önemli dr vücudunun normale hazır olduğunu düşünüyorsa muayeneler sonrası bence onu tercih etmek en doğrusu. Ama sezaryen olunması gerekirken de normal için ısrarcı olmamak gerekir dr un ve senin birlikte alınan karar önemli