Silaaaamom2025 ben size suni sancıyla doğum yapmış biri olarak gerçekleri anlatim. Korkmanıza gerek yok bence hepsi zor. Benim de ikinci doğumum olacak 39 hit ve hiçbir şey yok dha :) işkinde de 40 hafta doldu hiç açılmam yoktu suni verdiler . 23 saat sürdü açılmamın tam olması ama ilk gece zaten hiç ağrı hissetmiyorsunuz. Normal doğum gibi ilerleyen saatlerde ağrı hissediliyor. Ha şu bar normal yapanlar diyor ki doğum sancısında arada sancı durduğu için o kadar yorucu değilmiş. Suni de sürekli bi ağrı var ama aman aman değil. Ben artık kendimi sezeryan hazırladım bi saat sonra alınacaktım. Baktılar bi anda açılmam 7 cm oldu suyumu patlattı ebe ve yarım aaat içinde inanılmaz arttı sancılarım doğum oldu. En zoru gerçek doğum sancısı başladığı zaman son yarım aaatti. Şöyle ama suni sancı da yorucu ve ağrılar da zor yalana gerek yok gerçekleri bilin . Bide şu ihtimal var o kadar sancı çekip benim açılmam olmayabilir aezeryan da alınabilirdim. Bunları da göze almak lzım . Şimdi işte 39 haftalık kapacağımı bilmiyorum. Tabi ki normal olsun istiyorum ama o kadar aaat o sancıyı çekmek ister miyim bu defa kısa mı sürer hepsi bilinmeslik . Ama sezeryandan çok korkuyorum