nurguldefne bahar6734 bahar6734 Laren çok güzel ben de başından beri bu ismi istiyordum ama etraftan gelen yorumlardan etkilendim. Beğenmediler kısacası ve zor dediler. Etkilenmesem keşke.
bahar6734 nurguldefne bende aynı tepkiyi aldım merak etme 😂😂 ama umrunda olmayacak gibi daha içime sinen bişe bulamazsam koyucam.benim bebeğim benim kararım napıyım 🤷♀️
anethole doimom dağlar kızı reyhan ruhlu biri olarak bu isim bizim de gündemimizde. Tek sorun bağırma provalarında yeteri kadar haz alamıyor olmam 🤣 bağırırken zorlanıyorum seslenirken ama hallericess
sym_yc Minkowski07 Efdal Nisa ismini çok beğeniyorum ama kızıma inşaAllah Hifa ismini vereceğim HaticeHüma ElifSevde bu isimleri de çok beğeniyorum bir kızım daha olsa bu isimlerden birini veririm
Mapiamapia Minkowski07 benim kızımın ismi Birce =eşsiz biricik tek eşi benzeri olmayan demek beğenirseniz düşünün. Biz koyduğumuzda hic yoktu Birce Akalay dışında şimdi biraz biraz duyuyoruz ama cok yok yinede
gunesimekardes Minkowski07 Cok duyulmamis degil ama cok duyulmamis isim arayanlarin koydugu bir cok isimden cok daha az lkonuyor. Basak. Zerafet ve bereket bollugu simgeliyor bence