Karamelazey Deletedmom_8793 çevremde hiç küçük çocuklarda duymadım genelde büyüklerde duyuyorum biraz ondan galiba 😊
seher_3590 Minkowski07 benim kızımın adı Zeynep hüma🥰 2.de kız olursa umay yada mihra koymayi düşünüyorum
mrs_mert Minkowski07 kızım Gökçe Nil 🎀 bi kızım daha olacak nasipse ona da Burçe İdil gibi düşünüyoruz. Gökçeye uyumlu Gülce ve Birce de var aklımızda 😊
mutlumoomm Minkowski07 oğlumuz olacak ama kızımız olursa ilk buluştuğumuz camiinin adını koyacağız mihrimah biz ortada çocuk yokken iki ismi de düşünmüştük hep ilk oğlumuz sonra kızımız olsun diyorduk şimdi oğlumuz olacak inşallah
nurguldefne bahar6734 bahar6734 Laren çok güzel ben de başından beri bu ismi istiyordum ama etraftan gelen yorumlardan etkilendim. Beğenmediler kısacası ve zor dediler. Etkilenmesem keşke.
rabis-0201 Minkowski07 kızım olsaydı Gülce Neva koyacaktım, Gülce ismine bayılıyorum , Rabbim bir kız evladı da nasip eder inşallah koyarım :)
Biyiklikedi Minkowski07 Büyük kızımın ismi Gülce. 3 gün sonra 2.kızıma kavuşuyorum Allahın izniyle ablası Zeynep ismini seçti 🥰
anethole Aloska Öyle tevafuk etmiş ancak hepsi öyle olacak değil. Bir yandan da aklıma gelmiyor değil ama gerçekten çok etkilendiğim bir olaydı. Kararsız kaldım şimdikk