Mombloggg Kızımın ismi Bukre cok severek kullanıyoruz seher vakti anlaminda birde guzel olan guzellik anlamida var severek kullaniyoruz kizimiza cok yakistiriyoruz 🌸
Minkowski07 sude_18 ben aslında ikra ismini seviyordum bi tanıştığımın kızının ismi ikra olduğu için koymaktan vazgeçtim
cennet033 Kızım olursa Hafsa koymak isterim elimde Zeynep istito bşlmşyom daha cinsiyetimizde belli değil ama Hafsa çok hoşuma gidiyor
Minkowski07 Havin49_ bende ikra istiyordum aslında ama bi tanındığımın kızının ismi ikra ondan duyunca vazgeçtim
cennet033 Minkowski07 bencede ama ilk oğlumu ben koyunca elimde oğlan ya da kız ne olursa ben koymak istiyorum dedi bklm
beyzzsenturkkk Minkowski07 kızımın adı afel tekrar kızım olursa lidya koyacağım bu ismi esim önerdi aklımda normalde beril vardı hatta yade koymak istiyordum henüz netleştirmedik cinsiyeti öğrendikten sonra belli olur
abdulhamit Minkowski07 hafza yada bala ismini çok seviyorum kızım yok bir oğlum var şimdide ikinci oğluma hamileyim ilerde kızım olursa bu isimlerden düşünüyorum
anethole doimom dağlar kızı reyhan ruhlu biri olarak bu isim bizim de gündemimizde. Tek sorun bağırma provalarında yeteri kadar haz alamıyor olmam 🤣 bağırırken zorlanıyorum seslenirken ama hallericess
Karamelazey Deletedmom_8793 benimde ikinci kızım olucak eşim Zehra olsun diyo ama ben emin olamadım bi 🤦♀️
Deletedmom_8793 Karamelazey ben çok beğeniyorum bu ismi hem geleneksel hem de modern duruyor bence karakter özellikleri falan da hoşuma gidiyor
anee234 Minkowski07 kızım olsa adını hümeyra koyacağım hep hayal ediyorum peygamberimiz Ayşe annemizi hep bu isimle çağırıyormuş anlama da zarif pembe yanaklı sevimli kız demekmiş
Zeyzeykr Minkowski07 bende yeni duydum kimsede de yok daha önce hiç duymamıştım ilk kızımın adı eliz ikinciyide izel koydum izel koymadan önce duysaydım izel yerine esil koyardım elizede uygun olurdu benim çok hoşuma gitti ESİL