visnelicheescake bebeklerim__ knk valla ben hamile kalmadan önce hep böyle kızımın yaşlarında bir erkek bir kız çocuğu görüyordum ama yoğunluk olarak erkek görüyordum Ama bu sıralar rüyamda hiç cinsiyet görmüyorum kızım da çok yoğun görüyordum
Talentedmom visnelicheescake hayır idrara sıkışık olma ben de öyle biliyordum doktor mesaneden bebeği göremedi tuvalete git dedi
visnelicheescake penbe_karisi ahahah ben ayilamiyorum erkenden kahvaltı hiç yapamıyorum birde doktorların sabah sabah suratsız yüzlerini çekemiyorum 🤣🤣
penbe_karisi visnelicheescake 🤣🤣🤣🤣🤣🤣kizz benim doktorum öyle değil şeker gibiii her gittiğimde beni ayakta karşılıyor sariliyorrr 😍😍♥️😍
bebeklerim__ visnelicheescake ay hadi insallah canim hakkında hayırlısı olsun ne istiyorsan rabbim sağlıkla versin insallahhhh
visnelicheescake penbe_karisi Devlet doktoruna gidiyorum aşkım bende memnunum ama sabah bana uymuyr hiç 🤣
penbe_karisi visnelicheescake hadi kız hazırlan git doktorun kağıda yazarsa bana özelden at ben catlarim meraktan 🥰🥰🤣🤣🤣🤣son tahmini mi soylim kız hissediyordum 🥰😍♥️💋
Deletedmom_787 visnelicheescake aşkım aklıma düştün yazıyım dedim ultrason vs göremedim ama içime his düştü bence senin kızın olcak 🌸💕 öğrenince söyle lütfen 🙏🏻
peroksizom visnelicheescake aynen maşallahın var bence de baya bekledin Biz aynı günlerdeyiz ben 14. Haftada öğrendim 2 hafta oldu
visnelicheescake penbe_karisi manyak bende bilmeyecegin kız arkadaşım bilecek benim bacılar ben gibi çatlak ldlsk bende kız hissediyorum başında beri
visnelicheescake bebeklerim__ ahahah ben kız hissediyorum benim hissettiklerim çıkıyor hep ama bakalım bu ne olacak artık .