myangelson visnelicheescake bilemedim ki . Genelde vişne suyunu falan doktor kapısında içip giriyorlar hemen etki ediyor herhalde 😂
peroksizom visnelicheescake ben bekleyemedim calla doktor söyleyim mi dedi anında biz evet ebet dedik Ay bekleyemedim cinsiyet partisi martisi yalan oldu valla bizde 😂😂😂
visnelicheescake peroksizom ahahah ben kızımda yaptım buna da hak geçmesin die sabır kız ben yine kızımda hafta içi erken öğrendim hafta sonuna akdar bekledim bu yine iyi bence🤣
bebeklerim__ visnelicheescake ay iki bebem de 16 ve 17.haftadaydim ikisinde de iki cikolata yedim hshshshs insalah gösterir insallah 🥹🩷🩵
visnelicheescake ppmerlina ahhaah evet bende onu diyorum kiizmda yedim içtim yok yani bu mülayim inşallah anayı üzmez🤣
penbe_karisi visnelicheescake valla ben hep sabah erkene alıyorum 9 buçuk 10 gibi o zaamn bile çok geç geliyor heyecandan ölüyorum resmen 🤣🤣
visnelicheescake penbe_karisi o bana çok erken geliyor ya bir de bende çocuk var sabaha gitmem mümkün değil 🤣
peroksizom visnelicheescake aynen maşallahın var bence de baya bekledin Biz aynı günlerdeyiz ben 14. Haftada öğrendim 2 hafta oldu
penbe_karisi visnelicheescake vallahi ben sabahın 6’sında uyanıyorum kahvaltıyı hazırlıyorum diye çocuğu doyuruyorum öbür dün geceden toplamış oluyorum zaten 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
visnelicheescake penbe_karisi aşkım evi geceden toplamak adet zaten ben her zaman sil süpür topla yatıyorum sabah bana birde erken geliyor benim eşref saatim değil o saatler 🤣🤣
visnelicheescake penbe_karisi ahahah ben ayilamiyorum erkenden kahvaltı hiç yapamıyorum birde doktorların sabah sabah suratsız yüzlerini çekemiyorum 🤣🤣