Meri03 Bbgg benımde 2022 nın hazıranında oldum şuan ebe 20. haftada tek doz yapıcaz dedi başka birşey diyen olmadı ama aramızda 1 yıla yakın var gerekır mı bilemedım
Bbgg Meri03 benim de kafam çok karıştı 🥹 sabah ilk dozumu olayım sonrasına bakıcam artık.. sizin ilk gebelik mi 2022 de tek dozunuz mu vardı
Turuncukelebek Bbgg yok hiçbir yan etkisi olmadı ama koruyuculugu 5 yıl sürüyor diye biliyorum 2 yılda 4kez oldum die
Bbgg Turuncukelebek yanii her doktorun ve ebenin bakış açısı farklı oluyor tabiki, Allahtan herhangi bir problem yaşamamışsınız
mrs_mert Bbgg ben de bugün 21+3teyim dün ilk dozu oldum. Şöyle ki ilk doğumum olalı 6 yıl olduğu için 2 doz yapalım dedi sağlık ocağı. İlk hamileliğimde de 2 doz olmuştum
Bbgg mrs_mert ben de bugün oldum geldim boğmacalı olandan. Ebe 2. Dozu da yapalım 1 ay sonra diyor, 2021 deki tek doz aşı seni korumaz önceki yıllarda düzenli olman gerekir ki o seni 5 yıl korusun diyor
mrs_mert Bbgg ben de dün boğmacalı oldum 1 ay sonra sadece tetanoz yapalım dedi. Dediğim gibi benim zaten 6 yılı geçtiği için ben 2 doz olurum diyodum sizin içiniz rahat etmiyosa doktorunuza bi danışın
Bbgg Meri03 ben de bugün oldum attık boğmacalı olandan , yorumları okumaktan uyuyamadım ikinciden vazgeçebilirim
caglaiskan Ben geçen yıl ocakta bir doz vurulmuştum iş için bu sene de bir doz vuruldum 22. Haftadayım doktor gerek yok dedi
baharbahce27 Bbgg merhabalar bende ikincisini 27 haftalık hamileyken oldum sizce bu haftada olmak doğru mu
btlatsvn baharbahce27 suan ben de 27 haftalıgım unutmusum aşı olmayı sız de bir sey oldu mu yan etkı vs