Bbgg Eres26 yani benim henüz 5 yıl olmayınca tek doz yeter diyor da ne bileyim aklım ikinci dozda.. ben normalde 2 doz yaptırırdım doktorum öyle söyleyince kafam karıştın
myangelson Bbgg normalde karma vurulacakti 32. Haftada falan ama memlekette kaldım oradaki perinatolog normal tetanoz vurdur yeter dedi 26. Haftamda falan vuruldu
Bbgg Beequeen koruyuculuğu yıl geçtikçe azalıyor diyorlar ya benim de 5 yıla yakın oldu artık, sizin kaç yıl önceydi aşınız son 5 yıl içinde
Bussraayy Bbgg bende en son 2020de oldum , aile hekimim tek doz yaptı ikinci dozu seneye yaparız dedi
Bbgg Bussraayy tamam çok teşekkür ederim , şuan aynı durumdayım doktor da tek doz yeter dedi sağlık ocağı 2 doz dedi kafam karıştı 🌸
Bbgg pembeayakkabilikiz sizin iki doz varmış ne güzel 🥲 ben de acaba iki doz yaptırsam daha mı iyi olur diyorum , yarın ilk dozu yaptırayım da gerisi Allah Kerim diyorum olmadı doktoruma tekrar sorucam
pembeayakkabilikiz Bbgg ben ılk hamılelıgımde ıkı doz yapılmıştı o yüzden sımsıkı hamılelıgımde doktor tek doz yatırırım dedı boğmaca ve tetanoz aşısı olacağım tek dozda
2boysmotherr Bbgg bende 2020de 2 doz olmuştum bunda tek doz vuruldum saglık ocagındaki ebe 1 doz yeter ama sen yinede doktoruna sor dedi doktorda bana 1 doz vurulursan doguma kadar korur 2. Doz vurulursan dogumdan sonrada korur sana kalmış bu tamamen dedi ben tek dozda kaldım çünkü beni ilk doz baya etkiledi kolumu kaldıramadım bi hafta doguma kadar korusun yeter dogumdan sonra allah korusun bişe olursa anlık vurdururum die düşünüyorum 🤷🏻♀️
Bbgg 2boysmotherr bugün eşim doktor arkadaşına sordu, doğuma alınırken herkese 3. Dozu vuruyorlarmış aslında, önceden kaç doz ne olduğun önemli değil doğum zamanı yapıyormuş her doktor, o yüzden bebek olduktan sonra da korunur inşallah 🤲🏻
Turuncukelebek Bbgg ben 2 yıl. Once hamileydim. Gene 2 doz yapılmıştı şimdi gene hamileyim gene 2 doz yapıldı ama bence yapılmaması lazimdi
Turuncukelebek Bbgg yok hiçbir yan etkisi olmadı ama koruyuculugu 5 yıl sürüyor diye biliyorum 2 yılda 4kez oldum die