maco61 Aynurcrk kızım varda benimde. Bu kızımda okadar farklı ki. Miğde bulantım vardı kızımda 4 ay sürdü bunda hiç olmadı ve iştahim çok açık maşallah 😆
Kelebek06 sudeli4 bende ilk gebeligimde de inmişti ama hatırlamıyorum 3 yıl oldu sonra doğumum olmuştu.o zaman 36 falandım diye hatırlıyorum.suan 34 haftada yaşadım 35 girdim doktor hep 1 hafta ileri dedi .Dikkat edeyim o zaman
Kelebek06 Aynurcrk doktor 1 hafta ileri dedi hep ins ya dikkat edeyim 35 haftaya girdim 2 hafta daha dursa zaten 38 haftayla uyumlu olacak çünkü 9 haftalıkken gittiğimde doktor 10 haftalikla uyumlu dedi şimdide 35 haftalikla uyumlu dedi
bebeklerim__ doimom bana dogum yapınca gelecek o enrjin eskisi gbi olacaksın dediler. 1 ay oldu doğum yapali hala gelmedi yol uzun sanirim jajssjj
Aynurcrk Melike231 hayır sancilar çok şiddetli olduğu için sadece belindeki ağrıyı tek fark ediyirsun zaten o an sadece bebek çıksın artık istiyorsun o yüzden vajidanaki ağrıyı fark etmiyorsun bile
kalbimmmmmmmmmm Aynurcrk hic enerjim yok, koku hassasiyeti hat safada, istah yok, midemde sürekli dönen bi safra, agiz tadi bozuk ..😒 9+2 haftalığız nezaman son bulur tahmini Allahin izniyle 😄
Aynurcrk kalbimmmmmmmmmm bu sorunlar doğuma kadar da sürebilir 6 aydan sonra gide de bilir hiç belli olmaz
baharbahce27 Aynurcrk doktor bir sorun yok dedi. Devlet hastanesine gidiyorum acaba başka bir doktora da gitsem mi diye düşünüyorum
Bebekamabebekbekliyor Aynurcrk merhaba 15+3 cinsiyet belli değil ve çok kötüyüm sürekli enfeksiyon oluyorum sürekli midem bulanıyor yemek yiyemiyorum her yerim sivilce ve ikili testte Pappa değeri yüksek çıktı doktor yaşın 40 gibi çıkmış dedi başka doktor da aldırmayacaksan kafana takma dedi ama risk var dedi, bütün bu belirtiler bebekte Allah korusun sıkıntı olduğu için olabilir mi? 😭 çok kötüyüm dayanamıyorum bebeğime bir şey olacak diye
Aynurcrk biryolculuk evet çok normaldir bazı kadınlar bende dahil olmak üzere karın içi derindir göbek fazla görünmez o yüzden bence şanslıyız 🫶
[silindi] Aynurcrk bacım nasıl 4 tane doğurdun ya çok şaşırıyorum doğum yapan insanlara çok korkunç ilkine hamileyim ve şuan bile pişmanım korkuyorum nasıl yapıcam diye fldjdld. Doğumdan çok korkuyorum.
Aynurcrk [silindi] korkmayın o kadar rahatlayın bedeninizi ve zihninizi korku dolu şeyler yerine güzel şeyler düşünün bebeğinizi kucağınıza alacağınız anı düşünün . Biz kadınlar çok güçlüyüz ve yapamayacağımız hiçbirsey yok bu hayatta yeterki isteyelim ❤️
Alexandra_grekova Aynurcrk nasıl hamile kaldınız , yumurtlama günlerini mi takip ettiniz . Daha ilkine hamile kalamadık maşallah size😍
[silindi] Aynurcrk yani bebek doğduktan sonra zorlanıcağımı düşünmüyorum çok bebek çoluk çocuk baktım ama hamilelikten ve doğumdan hep hayatım boyunca korktum tabiri caizse altıma sıçıyorum djdndlsjd. Merak ettiğim şeyler var ya. Doğumdan sonra vajinada bollaşma oldu mu bazı kadınların vajinası eskisi gibi olmuş bazılarınkisi genişlemiş. Ve hava filan çıkıyormuş. Vücudunuz çok çatladımı selülit ve çatlaklar yırtılmalar oldu mu? Ne yaptınız bu tarz durumlarda. Hemoroid çıktımı mesela bende vae bi kaç yıldır ve hamilelikte iyicene azdı. Biraz vücuduma ve sağlığıma takıntılıyım açıkcası olabildiğince az zararla sıyrılmak istiyorum ne önerirsiniz?