Aynurcrk Nurozi boğaz ağrısı varsa pekmez ve limonlu kaynat iç çok etkili çok sağlıklı tavsiye ederim
Kelebek06 Aynurcrk yukarıda duruyordu sivri şekilde bir baktım aşağıya inmiş çok belli eşim bile farketti .1 gün önce koştur koştur yurudum merdiven çıkıp indim tekrar yürüdüm.
Aynurcrk Aynurcrk Kelebek06 sancin sızın yoksa dinlen bol bol 37 haftalık ve sonrası normal doğum kabul edilir bebekler doğsa bile kuvese girmezler o yüzden dinlen
Yineyenidennn Aynurcrk peki her doğumda yeniden kesi atıldı mı aynı yerden mi atılıyor ya da kesinin yırtılma ihtimali oluyor mu ilerleyen haftalarda
Kelebek06 Aynurcrk doktor 1 hafta ileri dedi hep ins ya dikkat edeyim 35 haftaya girdim 2 hafta daha dursa zaten 38 haftayla uyumlu olacak çünkü 9 haftalıkken gittiğimde doktor 10 haftalikla uyumlu dedi şimdide 35 haftalikla uyumlu dedi
sudeli4 Kelebek06 Benm 34 de inmişti iyice aşağı ve 37 de doğum yaptm gününden önce hatta 36+5 di yani ama 34 de ciğer Geliştirici yapmışlardı bana sorunsuz bi doğum Oldu küvöz e filan gerek kalmadı
Kelebek06 sudeli4 bende ilk gebeligimde de inmişti ama hatırlamıyorum 3 yıl oldu sonra doğumum olmuştu.o zaman 36 falandım diye hatırlıyorum.suan 34 haftada yaşadım 35 girdim doktor hep 1 hafta ileri dedi .Dikkat edeyim o zaman
hizlivecocuku Aynurcrk 3 ü de normal doğum ise vajinada genişleme idrar kaçırma ya da tutamama hemoroid gibi sorumlarınız oldu mu
Aynurcrk hizlivecocuku doğumdan sonraki ilk haftada idrar kacirmalarim oldu daha sonraki günler bu sorun kendiliğinden geçti çok şükür
Aynurcrk Yineyenidennn benim her dogumumda aynı yerden kesi atıldı . Kesi sadece rahim içi duvarın dar olduğu için vajinada dengesiz yirtilmalar olmasın diye yapılan bir müdahale en fazla 4 dikişli bir kesi oluyor
Aynurcrk maco61 eğer hep üşüyorsan erkek sıcaklık başlıyorsa kız . Aslında bir sürü erkek mi kız mı belirtileri var ama ben kendimde gördüğüm en etkili olan yüzümde sivilce lekeler varsa kız pürüzsüz bir yüzün varsa erkek 🌺
Aloska anonim51 5 aylık oluyor balım, biz hamile kaldığımız ilk haftadan itibaren saydığımız için aklımız karışıyor mayısın sonunda hamile kalmışsın haziran sonu 1. Ay, temmuz sonu 2. Ay, ağustos sonu 3. Ay, Eylül sonu 4. Ay, Ekim sonu 5. Ay oluyor 🫶🏻🥹
maco61 Aynurcrk kızım varda benimde. Bu kızımda okadar farklı ki. Miğde bulantım vardı kızımda 4 ay sürdü bunda hiç olmadı ve iştahim çok açık maşallah 😆