rabis-0201 Ipek321 vakit kaybetmeden doktora başvurun gebelikte kaşıntı tehlikeli , kolestaz geçirmiş birisi olarak söylüyorum. safra asiti ve karaciğer alt ast değerlerinize bakılması gerekiyor. ürtiker de olabilir vs vs alerjik bi kaşıntı da olabilir ama mutlaka görünün derim
Ipek321 rabis-0201 haklısınız bende bundan korkuyorum gebelikte kaşıntı sıkıntı diye duymuştum. Ürtiker geçirmiş biriyim biliyorum az çok ürtiker değil alerji olsa kabarır yada belli olur diye düşünüyorum bu bambaşka bir kaşıntı inanın anlam veremiyorum eşim de şehir dışında 2 küçük çocuğum var bugun de kaşıntılsr arttı napıcam bilmiyorum
Ipek321 mommycharlotte evet bunu duymuştum karın göğüs dediğiniz gibi çatlamaya müsait yerleri biliyorum kaşıntı normal ama bende ayak altı avuç içleri ve arada baldir kısımları ama en çok ayak altı ve avuç içleri cok kaşınıyor emin olmadığım için bekledim ama bugun asiri arttı. Çok teşekkür ederim bu arada bilgi verdiğiniz için inşallah geçer bir sorun yoktur
mommycharlotte Ipek321 el ayak kaşıntısı çok sevilmez gebelikte bildiğim kadarıyla. bence geciktirmeden gidip kan verirseniz iyi olur içiniz de rahatlar🌸
Ipek321 mervekocogl çok geçmiş olsun canım. Bende suan 33 haftalık oldum bu 3 gebeliğim daha öncekilerde yaşamadım böyle o yüzden biraz anlayamıyorum korkuyorum da 1. Gebeliğimde safra kesesi sorunu yaşadım iyice korktum 😔 hemen bi acile gideyim ben iyisi birsey yoksa da içim rahat etsin çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için
mervekocogl Ipek321 evet en azından alt ast değerlerinize bakılırsa safra asiti testi ister doktorunuz. Devlette de geç çıkan bir sonuç biz labaratuvarda vermiştik aklınızda bulunsun. Rabbim hayır haber duyursun, sağlıkla kavuşun yavrunuza❤️
rabis-0201 Ipek321 şimdilik beslenmenize vs dikkat edin gidebilene kadar, ağır şeyler yemeyin sebzelerden salata vs tüketmeye çalışın yağlı kızartma abur cubur vs yemeyin , bebeği gözlemleyin bol bol inşallah bir şey çıkmaz
Ipek321 mommycharlotte çok haklısınız eşim şehir dışında 2 tane de çocuğum var birine bırakabilsem şimdi gidicem aşırı stres yaptım kafaya taktım inanın
senos15 Ipek321 bende 5 haftanın sonundayım kan değerlerimde karaciğer enzimlerim yüksek çıktı yani kolestaz ama kaşıntı vs yok gebeliğin başı diye mi yok yoksa kolestaz kendi kendine geçebilen birşeymi
Ipek321 senos15 hiç bilmiyorum ki canım inan bilmediğim için bu kadar endişe duyuyorum sana da çok geçmiş olsun inşallah bir sorun yaşamayız
mommycharlotte Ipek321 böyle bir zamana denk gelmesine üzüldüm, endişe etmeyin gecikmeli de olsa gidersiniz
Ipek321 rabis-0201 pek istahim yok açıkçası bebeğimin haraketlerini hissediyorum şükür dediğiniz gibi dikkat ediyorum ama napsam bilemedim garip bir durum inşallah birsey yoktur
Ipek321 mervekocogl Allah razı olsun canım benim yarin bu gece devam eder sabah da devam ederse acile gideceğim bugun 2 kez duş aldım piskolojim bozuldu iyice
Ipek321 mommycharlotte Bu gece ve sabah da dikkatli olup takip edicem ellerim arada kaşınıyor ayaklarım da sık değil ama arada kaşıntı var 2 kez duş aldım bekliyorum en kötü sabah gidicem acile
Ipek321 ezoocum yaa ınanmıyorum çok üzüldüm suan bende öyle kaşınan yerlerde yara vs yok sık değil ara ara avuçlarım ayak altı üstü tatlı tatlı kaşınıyor
Ipek321 Yagamin öğlenden sonra saglik ocağında kan verilmiyor ki aklıma geldi sabah 9 ile 11 arasında en kötü yarin acile gidemezsem de sağlık ocağında gidip dediğiniz gibi kan vereceğim
[silindi] Ipek321 merhaba birkaç gündür el üstümde ayak bileklerimde kaşıntı vardı çok ciddiye almadım ama dün gece uyutmadı resmen ve kaşımaktan yara oldu ara ara çok az avuç içimde de oluyor. Sağlık ocağına verdim kan henüz çıkmadı ama sanırım safra asidi sağlık ocağından bakılmıyor sonuçlar çıkınca olmadı bir de hastaneye gidip kan vericem