Yaswinn Arkadaşlar yeni doğum yapacaklar veya yapmış olanlar, kırmızı gece lambası aldınız mı ya da alacak mısınız beğendiğiniz var mı? Bi lamba aldım ama minik geldi çok da ışıtmıyo etrafı öneriniz var mı?
beyzzsenturkkk Yaswinn gece lambası değilde led öneririm şerit ledler var ben yatak baslığıma çift taraflı bantla yapıştırdım prize takılı geceleri açıyorum doğduğundan beri kullanıyorum elim kolum gibi onsuz olmuyor ya kumandası var bez değişimi için beyaza alıyordum oda hafif loş kalıyordu yine uyumak için kırmızıya basıyorum yıllardır böyle yenidoğan döneminde çok işime yaradı ampülü açınca çocuk çıldırıyordu uyku kaçıyordu loş ışık daha iyi led de bu soruna birebir çözüm
erikarpuz Yaswinn ben trendyoldan çubuk şeklinde renkli led ışık aldım yataklarımızın tam ortasına duvara yapıştırdım çok memnun kaldım
benceyn Yaswinn ben arkadaşıma tuz lambası almıştım o zamanlar hamile değildi. Bebek için onu kullanmış. Aklımda yoktu mantıklı geldi. Normalde babam kırmızı lambada almış ama sanırım ben tuz lambası tercih edicem
borulcem Yaswinn tuz lambası kullanmıştım ilk kızımda hem şifalı hemde turuncu loş bir ışık veriyor tavsiye ederim
Yaswinn beyzzsenturkkk yatak başlığıma takamam öyle bi şeyi ya uygun değil başlık başka nereye sabitlenir ki onlarr
beyzzsenturkkk Yaswinn duvara da yapışıyor baya sağlam tutuyor yani baza kenarına olabilir komidin çevresine olabilir kapı çevresine olabilir neresi müsaitse baslığım ahsap olduğu için üstüne yapıstırdım öyle gelişi güzel 2 kere söktük taşındık ettik derken hala sağlam yani ve elektriğe hiç bişey neredeyse yansımıyor sabaha kadar yanıyor
Yaswinn benceyn @borulcem aa tuz lambası bende de var ama rengi kırmızı değil ya illa kırmızı olmalı mı acaba bilemedimm
YyyyYasemin Yaswinn ben sarı renk bi gece lambası vardı o varken başka almak istemedim nasip olursa onunla hallederim
erikarpuz Yaswinn kesinlikle kırmızı çok işe yarıyor uykusunu hiç dağıtmıyor bizim bile uykuya geçişimiz daha rahat oluyor