Ceydaaaaaaaaaa hyrss Malesef nimo da yalancı pozitif verebiliyor canım en güvenilir testler prodoctor, Predictor, laboquick, awox istersen bunlardan da alıp deneyebilirsin emin olursun
haticemom07 Test de azcık da olsa çizgi görünse bile hamile olunuyormuş benim iki testte silik çıktı erken olduğu için silik çıkıyormuş hamileymişim ama ben doktora gitcem
hyrss haticemom07 evet ben oğlumuda silik çizgi ile ögrenmiştim yalancı pozitifle karşılaşmadım hiç o yüzden hamileyimdir diye düşünüyorum ama nasip Allah bilir yarın sonuç çıkınca yazarım
patateslimanti hyrss Adetinize sekiz gün varmış daha çok erken yapmak için hatta hamile olsanız bile Kanımızda bile negatif çıkabilir benim adetime beş gün vardı kanımda negatif çıktı beş gün sonra test yaptım hem testte pozitif kanda da pozitif oldu
Busranur_mnts hyrss iki markada da yabancı pozitif olanlar gördüm en iyisi kan sonucunu beklemek allah sağlıkla kolaylıkla nasip etsin 🥰
Busranur_mnts hyrss bir de benim adete 3 gün kala anca 25 çıktı kanda adeti beklemek en iyisi adet olmazsan yine kan ver
bettii @hyrss canım bence adet günü veya 1 gün geçtikten felan sonra tekrar test yap kan ver biraz erken olduğu için böyle çıkmış da olabilir. Her gebelikte farklı kimisinde beta daha erkenden yüksek çıkıyor kimisinde adet geçtikten sonra bile daha yeni yükseliyor döllenme kaynaklı büyük ihtimal. O yüzden haftaya felan tekrar dene hakkında hayırlısı olsun inşallah 🩷
iremunkur 23.3le öğrendim hamileliğimi doktor hamilesiniz ama değilsiniz de demişti bana 2 günde bir kan istedi artış var mı yok mu diye sizinki erken olmuş olabilir iki günde bir aynı yerde kan verin farklı yerlerde verilen kan farklı çıkar