hyrss Adetime 8 gün var şimdi erken gebelik testi yaptım emin degilim sonuç ne sizce görseli ekleyemedim ama !
patateslimanti hyrss Adetinize sekiz gün varmış daha çok erken yapmak için hatta hamile olsanız bile Kanımızda bile negatif çıkabilir benim adetime beş gün vardı kanımda negatif çıktı beş gün sonra test yaptım hem testte pozitif kanda da pozitif oldu
hyrss Şimdi saglıkocagında kan verdim yarın cıkcakmış sonucu tekrar test aldım yaptım bu negatif resmi yüklüyorum
shawty8876 hyrss valla üzmek istemem belki tersi çıkar ama benim de böyle yalancı pozitif gördüğüm oluyor olsaydı diğer testtede pozitif cıkardı bence biraz testim gazabına uğramış olabilirsin keşke ikiniciyi yapmadan kan vermeseydin direk
hyrss shawty8876 kan vermeden bu sonuçlarla arafta kalırdım en azından sonucu öğrenmiş olurum teşkkür ederim 🌸
hyrss edaabykl evet pozitifi gördüm tekrar eczaneye gittim ordan saglık ocagında kan verip evde ikinci testi yaptım negatif çıktı
Ceydaaaaaaaaaa hyrss Malesef nimo da yalancı pozitif verebiliyor canım en güvenilir testler prodoctor, Predictor, laboquick, awox istersen bunlardan da alıp deneyebilirsin emin olursun
Busranur_mnts hyrss iki markada da yabancı pozitif olanlar gördüm en iyisi kan sonucunu beklemek allah sağlıkla kolaylıkla nasip etsin 🥰
Busranur_mnts hyrss bir de benim adete 3 gün kala anca 25 çıktı kanda adeti beklemek en iyisi adet olmazsan yine kan ver