betulco deryada25 benimde mide yanmam 13/14 haftada başladı rennie duo şurup verdi daktır anında kesiyor tam tersine maden suyu patates etki etmemişti bana
merymeryemce Ben şuan 38+1 deyim ve artık süt kefir maden suyu kâr etmiyor. Rennie duo kullanıyorum onunla hayatta kalıyorum resmen yoksa sürekli içimde bir ejderha var gibi 😂😂
bltt Doktorum gaviscon verdi ama bana iyi gelmedi sanki ılık süt ve yeşil elma biraz rahatlatıyor beni dene istersen
Sezensezen1 deryada25 maden suyu + karbonatlı sakız çiğne geçer ben ölücek gibi oluyordum böyle geçiyordu
miniminisevgilim deryada25 gaviscon şurup al keyfine bak tabi ki doktoruna danış ama benim baş ucu ilacım oldu☺️
Beren_24 Tivitininannesi şok bim tarzı marketlerde yok ben bulamadım zp diye bir market var burda Sadace orda buldum. İnşallah sizde seversiniz 🌸
TubaEmine_25 deryada25 ben mahvolmuştumm çok şükür şifayı veren Allah tabi ama elma çok iyi geliyor kesinlikle denemeni tavsiye ederim yatmadan önce yiyorum yanma olmuyor
xSarelle deryada25 tahin muz karıştırıp yiyin hemen geçiyor. Benimde çok yanıyor ama tahini pek sevmiyorum o yüzden onu yemek artık midemi bulandırıyor
xyzxyz umaybeng rennie yazdırmak istemiştim. Doktorum rennie duo yu önermişti ilk gebeliğimde. O yüzden diyorum. Ben şahsen birşey olmaz diye düşünüyorum ama yine de söyleyim dedim.
xyzxyz xyzxyz sanırsam reflü gibi miğdeyi kaldırıyor ya gebelik. O yüzden olabilir. Şimdi baktım da duo bu yüzden iyimiş.miğde de bariyer oluşturuyormuş kalkmasın diye. Tek bir madde fazla galiba duo da. Geri kalan maddeler aynı gbi
irmairma deryada25 20. Haftada başladı benim , hamur işi bisküvi yağlı yemekler yemediğim sürece hiç olmuyor, ama oldu mu hemen gaviskon içiyorum rahatlıyorum. Ekmeğini de değiştir karakılçık , siyez al beslenmene dikkat et canım