penbe_karisi deryada25 bugün aç karna malesf kii bisküvi yedimm mahfoldum soğuk süt içtim o iyi geldi çok şükür
a-a-my-h_dmr deryada25 1 tatlı kaşığı tahin yiyin mutlaka Bana da eczacimiz söyledi ve alev gibi olan mide yanmama çok çok iyi geliyor elhamdülillah
supermooomy Ben de inanılmaz müzdaribim süt de fayda etmiyor maden suyu daha çok yakıyor 20 haftalığım
Vrlkdr deryada25 36.haftadayim asiri mide yanmam vardi 3 gün once caresini buldum rahatladim 😅 tahin ama sade sekilde bir yemek kasigi sabah kahvaltidan once iciyorum. Gun icinde yanarsa bi kasik daha iciyorum. 3 gundur cok rahatim. Ayrica bebis ve anne icin de cok saglikli kalsiyum deposu
ikibebekannesiii Elmayı yıkayıp dümdüz kabuğuyla yemek mide yanmama iyi geldi kızlar belki sizede faydası olur 🙂
Tivitininannesi Şu tahini yemenin bi kolayı olsa ekmeğe filan sürebilsek, dişime yapışıyo yiyemiyorum. Süt ve renni ile geçirmeye çalışıyorum.
Beren_24 Tivitininannesi koskanın kabuklu esmer susamdan yapılan tahini var çok güzel yeniyor hiç sevmezdim kaşıkla tahin yemeyi ama bunu yemek hoşuma gidiyor ve şurup da var ama önceliğim ondan yemek oluyor ve geçiriyor deneyebilirsiniz pekmez gibi yeniyor rahatsız etmiyor hiç 🌸
Ssss18 deryada25 bu durumu doktoruma söyledim ve sabahları aç karna içmem için mide koruyucu bir hap yazdım kurtuldum çok şükür asla birşey yiyemiyor ve uyuyamıyordum mide yanmasından
Tivitininannesi Beren_24 şimdi baktım mahalle marketlerinde bulunsa ne iyi olurdu netten isterim bi denicem mutlaka çok teşekkür ederim 🌹
Nibozog deryada25 sade maden suyu canım ama tansiyonum vs varsa 1 taneden fazla tüketmemeye çalış ve magnezyumlu tüketiyorum ben 35 haftaya girdim daha da çok yanıyor artık bide dr tavsiyesiyle gaviscon içiyorum. İlk rennie yazmıştı ama bana fayda etmedi ilerleyen zamanlarda
Fatma_furkan1996 deryada25 ayımız aynı canım 5+ 3 bende bugün aşırı derecede boğazım yanmaya başladı çok kötü ama çok rahatsız edici ilk gebelikte bende gaviscon ve sade maden suyu içiyordum maden suyu özellikle iyi geliyor bir dene istersen
Beren_24 Tivitininannesi şok bim tarzı marketlerde yok ben bulamadım zp diye bir market var burda Sadace orda buldum. İnşallah sizde seversiniz 🌸