Ceyda41 Ebrsa3444 22+5 oğlum olcak hayırlısıyla beşik park besik alicam 4 5 yaşına kadar kullanabiliyor hiç hamile gibi değilim oğlum içerde futbol oynamasa kendim bile inanmam hamil3 olduğuma 🤣🤣
Zeytinusss Ebrsa3444 20+4 bir benim çocuğum kiz galiba😅😅 ben değil beşik bir tane bisi almadım 😢 çünkü ney ne zmaan alınır bilmiyorum kimse de yardımcı olmuyor 😭
Ebrsa3444 Maçç aylaacetin maşallah Temmuz annelerinin çoğu erkek galiba isim belli mi? Biz çok kararsızız😕
aylaacetin Ebrsa3444 evet çoğu erkek ☺️ Daha tam belli değil ama said ömer koymayı düşünüyorum bakalım daha çok değişir gibi geliyo 😬 beşik için daha erken olduğunu düşünüyorum ben ama 🤷🏼♀️
Melisa035 Bizimki de daha muz 🍌kadar 19+4 teyiz bizde hayırlısıyla (beşik mevzusunu da 7.aydan sonra almayı düşünüyoruz Isimde Yağız Ali olacak kısmetse 🙂🙂 allah hepimizin evladını sağlıcakla zamaninda kucagimiza aldırsın inşallah
aylaacetin Ceyda41 göbeğin mi çıkmadı canım ☺️ Benimde göbeğim küçük ama daha şimdiden yataktan yuvarlanarak iniyorum 😂😂 bide sürekli bişeyler yemek istiyorum sanki içimde canavar var 😆
29temmuz07 aylaacetin 🤭🤣 sanki erkek cocuklarinda karin gec cikiyo bn cinsiyetini biomiyorum ama oglumda yeni baslamiti bunda.4 aylikkende hamile buluzu giyiyidum 5 aylik s8mdi hamile kiyafeti giyiyorum
Betyil aylaacetin bende aynı dediğin gibi 😂😂 çok yiyorum içimde bebek mi var canavar mı var belli değil hiç doymuyorum ağzım hiç boş durmuyor😂😂
ebru_ornek23 Zeytinusss aynıyız ben de almadım, nisan ayı girsin hava ısınınca almaya başlayacağım, şimdi hava serin ve herkes hasta, dışarda dolaşmak tehlikeli biraz
Mucizemiz4735 Ebrsa3444 ben 22₺1 im bebeğim sürekli ve her gün hareket etmiyor bu haftalarda normal mı aceba
Bebegimcanimm Mucizemiz4735 ben de gün içinde fazla oturursam ya da ayakta kalırsam hissedemiyorum ama uzandığımda maç başlıyor hemen 😁
Ceyda41 Mucizemiz4735 her zaman hissedemezsin zaten mesela ben yatınca hissediyorum ayaktayken çok nadir
Selina Ebrsa3444 22+1 patlican olduk güzel kizimlaaa zaman geçmek bilmiyo amaaa gelsin 30 haftalar artik;)