Handegunas Hayırlı olsun annesi 😍🙏🏻 Biz de çok bekledik her seferinde tek çizgi hayal kırıkluğıydı bir gün adetime 3 gün kala test yaptım ve bu şekilde çok silik bir çizgi gördüm. Bu sefer de değilse yanlış çıkmışsa falan diye ağlıyordum ama asla yanılmıyor bu testler. 15 haftalık olduk. Çok sevindim senin adına 😍🙏🏻
2_bebeli Alyamerve aynen canım bende netten bakıyorum çok daha kolay oluyo.. Sonradan keşfettim bende ama çok iyi oldu 😄
Mervezngn Huzur55 sağlık ocağına verdin sanırım keşke barkod alsaydın belkide çıkmıştır suan devlette bile ayni gün çıkıyo
Huzur55 untugce ya böyle benimle birlikte seviniyosunuzya yemin ederim nasıl mutlu oluyorumm😊❤️😊❤️😊❤️😊
Bilgeferhat Huzur55 ben dün buna baktığımda ekran görüntüsü alıp efekt yapmıştım silik belli oluyor ikinci çizgi canım sen bir kaç gün daha bekle istersen öyle kan ver veya erken gebelik testi yap sabah ilk idrarınla onda daha net sonuç alırsın
BurcuY Huzur55 var kuzum yani ben renkli attığında da gördüm bence var ya boşa umut vermekte istemiyorum ama inşallah vardır ya 😍güzel haberlerini bekliyorum sabah
Bebekim123 Huzur55 Rabbim gönlünün muradını versin sana canım benim bende merakla takip ediyorum seni 🤗💕