Taneminci Huzur55 hiiiiç sıkıntı yapma bende 6 ay bekledim defalarca test yaptım ve o tek çizgiyi gördüğüm her gün dünya sanki başıma yıkılıyordu Geç olsun güç olmasın allah gönlüne göre versin
Merwish Huzur55 saglik ocagindami verdin kanı... keske bi numara veriyolar onu alsaydin suanda ögrenmis olurdun e nabizdan falan..
Esme1989 Huzur55 bacım allahım sana hayırlısıyla sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah yarın sonucun pozitif çıkar dualarım seninle bizlerede haber ver olur mu 🙏🏻
cigdemm2434 Huzur55 merhaba şimdiden hayırlı olsun ben adetime 1 gün kala yaptım çok silik çıktı gözle görülür değildi açıkcası bana göre arkadaşıma attım silik olduğunu söyleyip tebrik etti şaşırdım inanmadım testi odama koydum tekrar bakmak istediğimde net belirgin 2 çizgi çıktı kan testi yaptırdım özelde 2 saat sonra sonuç çıktı 5 haftalık hamiş olduğumu öğrendim 🤗
Mervezngn Huzur55 sağlık ocağına verdin sanırım keşke barkod alsaydın belkide çıkmıştır suan devlette bile ayni gün çıkıyo
Rabiayz Huzur55 canım hayırlı olsun hamilesin :) bende 4 sene istedim olunca inanamadım Allah’ım herkese bu güzel duyguyu tattırsın Oğlum 17 aylık ve ben 20 haftalık bir kıza hamileyim :) allahım seninde gönlüne göre sağlıklı hayırlı evlat versin analı babalı
Merwish Huzur55 iste saglik ocagi bi numara veriyo bi adresin adini soyluyolar simdi aklimda degil ben ordan bakiyodum aksami cikmis oluyodu👍 ondam dedim merakini giderirsin hemen diye😍
2_bebeli Huzur55 bence var canım.. Benim de adetime bir gün kala çok silik şekilde çıkmıştı.. Kan testinin sonucunu beklemeye dayanamayıp eczaneden erken gebelik testi aldım ve yaptım onda çok net şekilde çıktı.. Şu an 14 haftalığız.. Hayırlı olsun inşallah sizinde.. Mutlu haberlerini bekliyoruz🤲🏻🤲🏻🤗
untugce Evett varr 👏👏👏 Beta hcg değeri henüz çok yükselmemiş. Erken bir gebelik. Hcg yükseldikçe belirginleşiyor.. Silikde olsa o çizgi var.. Yani gebelik var.. Erkenden yakalaöışsın😄😄😄👏👏👏👏
Huzur55 untugce ya böyle benimle birlikte seviniyosunuzya yemin ederim nasıl mutlu oluyorumm😊❤️😊❤️😊❤️😊
Alyamerve Huzur55 aklınızda bulundun saglık ocagındaki sonuclarıda ınternnetyen bakabılıyorsunuz ama danısmana ben netten bakacam spnucuma demenız lazmdı bı kod verıyor sana oradan bakıyorsun ben hep oyle balıyorum
2_bebeli Alyamerve aynen canım bende netten bakıyorum çok daha kolay oluyo.. Sonradan keşfettim bende ama çok iyi oldu 😄