[silindi] LadyX Mmmm lar uzamış 😅 Eşimle ilk çıktığımzdw bana aşkım falan deme demişti hiç sevmiyorum o kelimeyi herkes kullanıyor diye 😂😂 Bende hiç sevmezdm kullanmiyoruz da hiç
Cicilininkini [silindi] “Kocam Bey” diye kayıtlı bende hiç degiştirmedim ondaysa hep “Gülüm” diye kayıtlıydım Gecenlerde “My rose 🌹” Diye degiştirmiş
elifayaz112_ [silindi] ilk tanıştığımız günden beri o beni Hatunum❤️ diye kaydetmiş ben de onu Prensim diye kaydetmişim hiç değişmedim 😄
aliimraan [silindi] ismi olarak kayıtlı çünkü öküz ve odun bir kocaya sahibim, benide kızımızın ismi olarak kaydetmiş🙄
Merve-yc Bende My darling (sevgilim) diye kayıtlı bende onda My life (Hayatım) diye kayıtlıyım 7 yıldır böyle
QueenBahar_ [silindi] Benimki de Bitanem💙 Eşimde ben ise Sultanım 💛🌼 diye 🤭🤭 Ya benim bir huyum var eşime kızınca felan isimini x die veya Silerim öyle sinirimi alırım veya engellerim😅😅
QueenBahar_ ikiprensesannesi___ ahahahaha😅 Bnde öyleyim eşime kızınca x die veya numarasını tamamen silerim 🤭
ikiprensesannesi___ QueenBahar_ tabi bu küsme ve tartışma boyutuna göre değişir sade . Yapıyorum bazend 🤣