firstandsecond [silindi] Ben eşimde Mimosa Flower 🌸 ( mimoza çiçeği) olarak kayıtlıyım, eşim bende Afitap ❤️( güneş ışığı ) olarak kayıtlı.
Deletedmom_7156 [silindi] isim soyisim diye kayıtlı ama bu yorumları okuduktan sonra degiştirmesinden gidiyorum 😅
Melooom0203 Ballkusum_33 ahahah benide öyle kaydetmiş hatta dalgaya vurdum ne alaka bence kimse karısını böyle kaydetmemiştir ilksin diye oda ne var bunda evde aha gibisin sözünden çıktığımız var demişti (yalan dolan valla hiç ama hiç dinlemez benı her konusa kendı bildiğini yapar ve rezil olur 😅)
Ballkusum_33 Melooom0203 ben de biraz dediğim dedik olduğum için liderlik ruhumuzda var ne yapalım 😁😁😁 ama onda da var aynısı aslan ve akrep burcu bir araya gelince ortaya değişik bir şey çıkıyor işte 😁
Melooom0203 Benimki nişanlılıkta ismi sonra ışınsız sonra nokta sonra numarası ile kayıtlı şimdide kocam diye. Onunla ismim melek diye nişanlandığımızdan beri melegindi sonra bi ara baştacım simide hanımağa yapmış
pembeprenses_ [silindi] bende Gün’Eşim☀️ diye kayitlı soyadımız Güneş çünkü ahahshdk onda yarim❤️ diye kayıtlı
ABusraaaa [silindi] eşimde My woman ❤️ bende kocamm ❤️❤️ ama benimki değişiyor ruh halime göre 😀😀😀 bazen sadece numara olarak kalıyor felan 😀😀
Biyiklikedi [silindi] Eşim ‘ 💕’ bu şekilde kaydetmiş. Bende de Huzurum 🩷 şeklinde kayıtlı. Elhamdülillah gerçekten yanında huzur buluyorum 🤲