blackeagle Melhakars cumartesi günü kontrole gittik 27+2ydik boyu 38cm kilosu 1.203kg kızımın😊 ters dönmüş doktor gidişat normal doğum dedi inşallah
Elvn Melhakars 29+2 haftalgz kipr kiprz hic drmyrz masallah 😍26 haftallikken ozel hastanede 862 gram dewlette 1 kilo cikti hangisi dogru bilmyrm bebisimin alisverisi bitmek uzere nasipse artk kndi alisverisme baslyacgm son 75 gun 🤩
Kahramanlar Ben dün karnımın videosunu çektim biraz uzaktan olunca açı bebeğimin kolunu farkettim karnımı okşuyor gibi ileri bir aşağı çekti bizde 76günümüz kaldı hergün sayıyorum sağlıkla gelsinler inşallah
Gizemguclu Melhakars canm muz ye bn gunde 2 tane veya 1 tane yiyorum ama 1 hafta cok fark ediyor takma kafana bide kuruyemis yiyorum. sut fln cok az ictim cok nadir genede kilo aldi bebisim cok kiziyolardi sut icmiyorum diye :)
Essraa2 Kubrakrky para özeldeki naısl alıyorki bizim mesela bugüne kadar 3haftada bir çağırdı ve 6haftada bir aldı şimdi 2haftada bir gitcez 1ayda bir ücret alıcak🤔 yani bişiyimizde yok 30dan sonra 2haftada bir diye biliyorum bu ikinci hamileliğim..
Dyggdr Melhakars 28+5 boy 42 cm kilo 1396 :) kızlar kaç kilo aldınız şu ana kadar. Ben 5 kilo almışım ama 22. Haftadan beri aynı sabit kilomdayım :)
Sezgin Asena_ duygularıma tercüman oldunuz👏🏻 Hayır doktor iyi diyor burda başkalarının bebeklerini duyup morali bozuluyor sonra insanların. Resmen bebekleri yarıştırıyorlar ya şimdiden
Anonimane_150 Melhakars 30+2 günlük dün gittim 1600gramdı boyunu genelde söylemiyor doktorum bende unutuyorum 😬