Melhakars Mayıs anneleri ne durumdasınız bebekler kaç haftalık boy ve kiloları nedir haydi sohbete 👼🏻
EbruKrhn Melhakars 29+6 da 1500 dü belim sırtım kalçam çok ağırıyor siz nasılsınız şikayetlernz varmı
Sevallll Melhakars hiç takılmayın doktorunuzun dediği önemli daha 2 aýımiz var gelişimleri günden güne değişecek ama muz ve süt çok iyi geliyo tavsiye ederim
Gizemguclu Bugun kontrolden geldim 29+6 kilosu 1600 gram cok poncikti yanagii ouyyyy :) sezeryan olcaz biz kordonu bogaznda hayla :(
Asena_ Melhakars Allah aşkına şöyle boy kilo kıyaslayıp da moralinizi bozmayın ya. Daha doğmayan çocukları kıyaslıyorsunuz resmen. Her bebeğin kilosu boyu kendine has onunki öyleymiş şununki böyleymiş doktorun normal dediyse daha ne.
Gizemguclu Melhakars canm muz ye bn gunde 2 tane veya 1 tane yiyorum ama 1 hafta cok fark ediyor takma kafana bide kuruyemis yiyorum. sut fln cok az ictim cok nadir genede kilo aldi bebisim cok kiziyolardi sut icmiyorum diye :)
Melhakars Asena_ muhabbet ederken Arada senin gibi psikolojik bunalım yaşayan hamileler dikkat çekme garantili olanlar çıkmasa olmaz zaten bi bitmediniz ✋🏻
Sezgin Asena_ duygularıma tercüman oldunuz👏🏻 Hayır doktor iyi diyor burda başkalarının bebeklerini duyup morali bozuluyor sonra insanların. Resmen bebekleri yarıştırıyorlar ya şimdiden
Asena_ Melhakars aynen sorma çok ihtiyacım var nasıl dikkat çeksem diye kendi kendimi yiyorum. Tövbe Allahım ya. Cidden işiniz gücünüz yok
Melhakars EbruKrhn ay hemde nasıl bacağıma vuruyor ağrım bide mide yanmaları ekşimeleri sormayın gitsin 🙄🙄
EbruKrhn Melhakars ay bende ekşime yok allahtan da işte şu ağrılar biraz iş yapsam hiç duramıyorum ztn😒
Bettby Melhakars haftaya gidicem kontrole bende merak ediyorum kilosunu 30+1 olucaz inş gittiğimde ❤️❤️
Asena_ Melhakars farkında mısın bilmem ama sürekli bir yakıştırma yapıyorsun. Ve istediğim yere yazarım?
Aysegolcuk Melhakars 28+3 te 1100 gr çok zayif bence 😞 ebem kilosuna normal dedi suan 30+2 haftalığım kilosunu bilmiyorum🤷♀️
kizbebekannesii Aysegolcuk doktorunuz normal dediyse neden size göre zayıf ? Böyle şeyleri kafaya takıp üzülmeyin bence.