beautymom Mzgnn0234 yerleşme kanamasıdır cnm o ama yinede bi doktora gözüksen iyi olur hamilelikte her kan farklıdır normal karşılanmaz şuan
Mzgnn0234 Akseec haklısın bende böyle şeylere pek takılmam aslında varsa var derim de içim içimi yedi sanki var gibi geldi göğüslerim de ağrı var ama bakalım iyisimi kan vereyim
Akseec Mzgnn0234 bende seninle aynı durumdayım 9. Gün bugün çizgi mi değil mi diye bakarken amaaan dedim atıverdim çöpe kan vermekte istemiyorum çünkü kanda negatif görmek beni çokkkk üzüyo en azından testte amaan yokmuş diyip çöpe atıyorum
Mzgnn0234 Akseec yaa aynıyız demekki .. sizde de bi gelişme olursa yazın merak ettim. İnsallah güzel haberleri alırız. Belki de geç döllenme olmuştur.
Akseec Mzgnn0234 tabi haber veririm sizde etiketleyin eğer bi gelişme olursa inşallah pozitif haberler alırsınız🤲🏻
Mzgnn0234 beautymom bugün kan verdim canım yarın çıkar sonuç kısmette varsa olur insallah olursa 3. Olacak iki oglum var bir de kızım olsa çok sevinirim 🥰
Kubragocer Mzgnn0234 Benimkine de bakar mısınız buda awox 18 ekimde yapmistim şuan adetim 2 gün geçti pazartesi kan vereceğim
Mzgnn0234 Kubragocer Sizinde ikinci çizgi beyaz insallah pozitife döner ama şimdilik negatif belki geç dollenme olmustur
Kubragocer Mzgnn0234 suanlik gecikmedeyim o testin üstünden 6 gün geçti pazartesi kan vericem ama büyük ihtimalle hamileyim
Mzgnn0234 Kubragocer hadi ya insan hamile olunca hissediyor insallah bebis vardır. Bende adet olmadım daha , belirtileriniz nedir
Kubragocer Mzgnn0234 canım suanlik kasıkta batma çok nadir göğüslerde sızı daha önce olmayan beyaz akıntı bel ağrısı var