kubrakisa Kızlar 38+1 haftalık gebeyim dün randevum vardı nstde sancim çıktı doktor çatı muayenesi yaptı açıklığa baktı açıklık yok dedi bugün hafif kahverengi sümüksü bir akıntı gelmiş bu nişan olabilir mi sancim çok hafif var ama belim çok ağrıyor
Glnrgz kubrakisa ben de geçen hafta kontrole gittiğimde doktor çatı muayenesi yaptı. Nişanın düşmüş dedi çok şaşırdım. Sen farketmemişsindir dedi ama o zamana kadar anlatılan gibi bir nişan gelmemişti. Muayeneden sonra kahverengi bir lekelenme olabilir o önemli değil dedi. Dediği gibi de oldu. O gün geceden başladı ertesi gün geceye kadar çok hafif açık kahverengi lekelenme oldu. Normal akıntım da olduğu için ikisi karışık oldu. Eğer doktor nişanın gelmiş ve lekelenme olur demeseydi ben de nişan sanırdım muhtemelen. Muayenenin üzerinden 1 hafta geçti hala doğum olmadı. Üstelik 1 haftadır 3 cm açıklık var.
Mervergun kayraninannesiiii ya BEnşmde öyle oldu doktora sordum Muayeneye bağlıdır dedi bende çok heveslenmiştim nişan mıymış
kubrakisa Aynurcrk sanciniz var mıydı peki benim hala sancim yok sadece alt tarafta çok ağrı hissediyorum
assyya Bende 39+2haftalık hamileyim bu sabah benım de kahverengi tonunda mukuslu akıntım oldu ama sancı cıkmadı açılmada yokmuş
kubrakisa Aynurcrk Hım Nişan geldiği için mi gittiniz peki hastaneye doğum belirtiniz neydi, benim ilk gebeliğim suyumun gelmesini mi beklemeliyim
Glcnaltin1 Benim de ilk gebeligim hastaneye uzak deniz aşırı oturuyorum başıma ne gelecek bilmiyorum heyecanlı ve korku doluyum
kubrakisa Medet internetten baktım ama nisandan sonra hemen doğum olmayabilir de diyor kafam karıştı biraz sancim olsun bekleyeyim diye düşünmüştüm bende
Tutuuu kubrakisa evet olmaya biliyor, benim nişanımda geldi, 1 parmak açıklığımda var sancılarda vuruyor ara sıra ama geçiyor dun akşam 5tem gece 3e kadar 10 15 dakikada bir sancılarım vardı sabah bi kalktim bi şeyim yok doğum değişik bi şey😂
kubrakisa Tutuuu yaa evet gerçekten çok belirsiz herkeste farklı ilerliyor sanırım, açılma olması için hareket fln yapıyor musunuz
Glcnaltin1 Tutuuu şu sancı olayını anlamiyorum ben de yaa ilk gebeliğim bebis kanala girmis pazartesi gunu çatı muayenesinde doktor yumuşama var acılmaya başlamış dedi bugün göbek deliginin ordan kramp girdi hafif bele de vurdu sonra hafifledi kasıklarımda hafif hafif ben burdayım diyor sadece içimden bi sey akar gibi
Tutuuu kubrakisa herseyı yapıyorum sıcak duş, merdiven inip çıkma , gördüyüm bütün egzersizler ama 2gundur tık yok dokturum cuma gunudue doğum olmazsa cumartesi gel bi bakalım ilerlemişmi açıklık dedi bakalım ne oluyor
kubrakisa assyya dediğim şekilde olan sadece bir kere geldi dün akşam ama onun haricinde yoğun şeffaf akintim var sürekli geliyor ama bu Nişan gelmeden önce de oluyordu bende doğumla bi alakası var mi bilmiyorum
Aynurcrk kubrakisa nişan doğumdan bir hafta önce de gelir iki gun öncesinden de doğumun habercisidir nişan sancini bekle bence
kubrakisa Aynurcrk evet ben de süreci evde geçirmek istiyorum şuan nisan dışında bir belirti yok zaten acil bisey olursa giderim hemen, teşekkür ederim🌸