jalepone valla canım ben şöyle bir şey yaşadım sağlık ocağında bi alet varmış zehirlenmeyi ölçüyormuş şansıma bozuktu yan odadaki doktorunkini istediler o da geldi yanıma ilgilendi mide bulantın baş dönmen yoksa merak etme dedi ama sen kullanma çamaşır suyu dedi , kalp atışını dinledik bebeğin ben rahatladım tabi ebeye oh felan dedim kendisi bana dedi ki kalp atışı duyuyor olmamız her şeyin yolunda olduğu anlamına gelmez ( Allah o ebeden razı olsunn gerçekten dua ediyorum hep ona ) benim tabi içime kurt düştü , kendi doktorumu aradım hocam ben kimyasala maruz kaldım dün ,biraz da ağrım var gibi dedim ,gel bi bakalım dedi psikolojiktir o ama çamaşır suyu dokunur bak dikkat et kullanırken taktığın eldiven hiçbir işe yaramıyor solumaman gerek dedi , baktı rahim ağzında hafif kısalma var dedi hemen progestan fitile başladık ve 17. Haftamdan beri lavoba haricinde kalkmıyorum şuan 21. Haftamdayım , kullandığım çamaşır suyundan dolayı mı olmuştur hocam dedim , bunu tek bir sebebe bağlayamız her şeyden olmuş olabilir dedi ilişki vs yasak öylece yatıyorum yani belki o an çamaşır suyu bana dokunmadı gerçekten ama benim erken tanı almama yardımcı oldu