jalepone Banyo temizlerken asperosk kullandım ve baya yoğun şekilde bildiğiniz boğazıma yapıştı ve o an hamile olduğumu hatırladım bebeğime bir şey olmuş mudur , olur mu çok korktum gerçekten . Bebeğim o havayı mı soludu ne yapacağımı bilemiyorum şuan
Gzde_defne jalepone başka bişeyle karıştırmadıysan dışarı çıkıp bol hava al en az yarım saat dur ardından yogurt ye ayran iç
Bbgg jalepone bir şey olmaz Allahın izniyle canım, ben de çamaşır suyu kullanmıştım biraz maruz kaldım kendini gözlemle mide bulantın olursa acile git
Turuncukelebek jalepone been her temizlikde wc de tam bir domestos bitiriyorum bişi olmaz bana bişi olmadı en azindan
Havin49_ jalepone bişey olmaz ben oğlumda da bu hamileliğimde de hep domestos asperos cif ne bilim deterjanları kualndım bol su iç biraz da hava al yeter
jalepone Gzde_defne başka birşeu karıştırmadım daha doğrusu duşa kabini asperox ile klozeti çamaşır suyu ile yıkadım havada karışım olmuştur herhalde
Gzde_defne jalepone evet karıştırmıssın o zaman bende aynı hatayı yapmıştım hemde 2 defa hem cif banyo temizleyici hemde tuvalete çamaşır suyu koydum aynı oldu artık bunları ayrı günlerde yapıyorum 1 gün cifle 1 gün sadece camasır suyuyla o zaman bişey olmuyor birde az kullanıyorum tabi. Sen dediklerimi bir uygula bakalım biraz da olsa rahatlarsın
jalepone Gzde_defne bende birşey yok da ben bebeğim etkilenmiş midir diye korkuyorum sonuçta benim soluduğum havayı soludu Allah korusun beynin de falan ..
Gzde_defne jalepone sende bişey yoksa ondada yoktur bence içini ferah tut bişey olmaz Allahın izniyle
jalepone Bbgg mide bulantısı ile çocuğunda bir sıkıntı olup olmadığını anlayamam ki . Kendim umurumda bile değil ve şuan üzerimdeki bu stresi atlatamıyorum ya takıldım kaldım nasıl dikkat etmem
Bbgg jalepone seni etkilemeyen şey bebeği etkileyemez canım o yüzden dedim . Ben çamaşır suyu kullandım gebelikte 1 defa , mutfakta cam açık şekilde eldiven taktım ertesi gün içime sinmedi sağlık ocağına gittim dedim böyle böyle ben kimyasala maruz kaldım kızldılar bana senin ne işin var çamaşır suyu ile asla kullanma eşine yaptır dediler
sibelipek3101 jalepone kimseyi dinleme canım sen uzak dur soludugun hava çok önemli asperox stop nilem Domestos falan bunalr ağır kokular. Basın dolanır bir yere düşersin Allah korusun carparsin bir yerini. Beyaz sabun Arap sabunu falan kullan doğuma kadar
sibelipek3101 jalepone su süreçte mümkünse Arap sabunu falan kullan ben doğumdan sonra kullandım çamaşır suyunu tuvaleti yikasam da hiç hatırlamıyorum c suyuyla yikadigimi
jalepone sibelipek3101 yok yok bana ders oldu zaten şimdiye kadar banyoyu eşime yıkatıyordum kendimi kötü hissettim yıkayayım dedim ve bebeğimi nasıl oldu da unuttum baya o kokuya maruz kaldım aklım başıma çok geç geldi