Selenavci63 Laviniiaa benim 13 gün var bende çok korkuyorum şimdiden heyecan korku mutluluk sevınc üzüntü ne yapacağım düşüncesi her şey birbirine girdi karmakarışığım🥹🥹💖
Laviniiaa Ramoz En başından isteğe bağlıydı ama sonrasında zorunlu sezaryene döndü bebeğin gelişimi önde olduğu için yani gönlümden geçen oldu diyelim
Baklavaseverim Laviniiaa Ay aşkım dualarımdasın hep zaten aklımın bir köşesindeydin kaç haftalık oldunuz şimdi çok duygulandım niyeyse regl sorunsalı sanırım her şeye duygulanıp duruyorum 😭😭
Gizemm44 Laviniiaa bebeğin gelişimi önde olduğunda sezeryana erken mi alıyolar benimde 1 hafta önde gidiyo şimdilik merak ediyorum
Laviniiaa Gizemm44 36 haftada kontrolde ultrasonda 39+3 görünüyordu 3.5 hafta ileride ama 2 3 aydır bu şekilde ilerliyor. Yarın 37+1 oluyor doktorum artık almak istedi. 1 hafta 2 hafta ileri ya da geri olmasını çok sorun etmiyorlar diye biliyorum
Baklavaseverim Laviniiaa Ay ayy aşkımm çok sevindim vallahi haftanı tamamlamana sakın unutma beni aman 🤣
Narenciyee Laviniiaa benim de yarın sabah sezeryanım var ilk doğum olacak çok heyecanlıyım çok da stresliyim ben de oğluşuma kavuşacağım birbirimize dua edelim 🥰