alpek Eddy7413 benim döngüm 26 günde bir oluyor 12 sinde muhtemelen çatladı benim 11. Gün akşam ve 12. Gün sabah ovülasyon testi pikti.
eminekiz Miracle_1 Dilsad Sss1947 alpek [silindi] Deletedmom_878 Benimadimanne nazlcn62 Ed53746 Yaprakunallar alpek Kızlarrrrr bugün ki belirtileriniz neler var mı farklı bişey
Sss1947 eminekiz benim kasık ağrım devam ediyor akıntım bitti yüzüstü yatarken göğüsüm acıyor bide o kadarrrr 🌸🌸
[silindi] eminekiz canım benim adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyor yaa bir de böyle depresif bir modda kalktım bugün. İçimden bir ses adet olacağımı söylüyor 🥲 Sende var mı bir şeyler
Sss1947 eminekiz benim alt karnım ve sağ kasığım ağrıyor 3-4 gündür de kahvaltı edemiyorum midem çok kötü ama bazen böyle oluyorum o yüzden bilemicemmm 🌸🌸
eminekiz [silindi] bende senin gibi hissediyorum 😪 dün doktor muayenesine gitmiştim over sayımın az olduğunu söyledi 6 aydır da deniyoruz çok morelim bozuldu galiba olmayacak
Ed53746 Kızlar bende alt karın bölgede baskı hissediyorum göğüs hassasiyeti ve sürekli ara ara midemde ve çevresinde bir şey batıyormuş gibi acı oluyor bunu ilk kez yaşıyorum
Miracle_1 eminekiz benim akıntım var bir iki gündür ama yumurtlama geç olabilir mi bilmiyorum progesteron tahlili verdim dün düşük çıktı yani umudum da kalmadı gibi bu ay 😣 başka baktıran var mı acaba by testi
alpek Benim dün akşam kasık ağrım geçti sabah tekrar hissettirmeye başladı ve evde kahvaltı hazırlarken kalçamın üstünde bi sıcaklık hissettim değişik bir şeydi tabi belirti mi bilemiyorum her şeyi belirtiye yorar olduk 😊
[silindi] eminekiz istersen bir başka doktora daha gözük canım. İçini ferah tut ama. Bol bol dua edelim. Yaşın kaç bu arada
Yaprakunallar eminekiz bugün sabah uyandım sol kasığım ağrıyor yürürken dahada belirgin ve katı akıntım var dünden beri kızlar bide boğazlarım tırmalanıyor midem kötü şiş sert canım bişey istemiyo bulanıyo değişik yani
eminekiz [silindi] 28 yaşındayım başka doktora da gittim şuan için yapacak bişey yok 1 yılın geçmesi gerekiyor korunmasız ilişki de inşallah bu ay gebelik oluşur 🌸