zuleyhaserdar Kızlar yeni hamileyim çikolatalı pasta yiyorum acaba zararlımı ne gibi zarar olur bebeğime
ipekmom_ zuleyhaserdar ilk bebek sanırım 2.de çikolatalı pasta kazanınada düşsen umrunda olmuyor 😂 sadece kilo alırsın aşırı yersen ve şekerin varsa eğer suyunu çoğaltabilir başka bi problem olmaz canım afiyet olsunn 🌸
kubos_ zuleyhaserdar bende çok yiyordum aşeriyorken şimdi 35.haftadayız aşerme kalmadı tabi. Sadece sen kilo alırsın ben her şeyi yedim yiyorum da 35 haftada 15 kilo aldım 🥲😂
Turuncukelebek Bu soru şaka heralde hani bazı kadınlar gereksiz şunu yedim bişi olur mu die soruyor ya onlara şaka şeklinde gönderme yapıyosun heralde başka türlü çikolata pasta zararı olur mu die sorulmaz çünkü o kadar da deil yani🤣🤣
zuleyhaserdar Turuncukelebek kız öyle deme çok yemek zararlıymış 😂her şeyi sormak gerek ama boğazımızı tutamıyoruz
beautymom Turuncukelebek kız yeni hamileyim demiş bilmiyordur şekerli bişey yediği bana bile doktorum çok çikolatalı şeyler yersen şekerin yüklenir dedi sorabilir gayet normal
kubos_ zuleyhaserdar bende hiç kilo alıyorum diye kısıyorum boğazımdan valla doğumdan sonra verebilirsem veririm veremezsem de canım sağolsun hiç kilo takıntım yok (her gün benn neydim ne oldum diyorum ben evlenirken 47 kiloydm 😂😂)
zuleyhaserdar kubos_ he ya bende işte 51 kiloydum şimdi 63 daha yeni hamile kaldım kim nilir kaç kilo alıcam dal gibiydim duba gibi oldum 😂😂güldür güldürde diyor ya
samira555 zuleyhaserdar valla bende çok çok seviyordum ailemde şeker hastası felan yok açlık şekerim sınırı geçmiş biraz şimdi diyete başladım 23.hafta tabikide ye doktor uyarana kadar ama aşırıya kaçma bence dikkatli tüket 🥰