pembeayakkabilikiz Aslan4136 ay bende o haftalara gelırım Insallah hep dua edıyorum ilk kızımı 36 haftalık doğurdum bu kızımı 38 39 a kadar beklerım Insallah dua edın bende sonra böyle post açım 😃
Aslan4136 pembeayakkabilikiz amin inşallah herkesin derdi ayrı işte rabbim zamanında tamamlanmış sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize inşallah
Zeynepfasulye bilgemomy ilk gebeligim ve öyle sorucak biri olmadıgı için soruyorum nişan geldi nasıl oluyor onu nasıl anlıyorsunuz
Aslan4136 Zeynepfasulye adetin gecikirde böyle ilk günü katı çamur gibi gelir ya o şekil ama bazılarında hafif pembemsi akıntı gibi de oluyor bı nevi kanama gibi işte
bilgemomy Zeynepfasulye arkadaşın da dediği gibi sümüksü kırmızı hafif yada kahverengi oluyor yada normel akıntın da pembelik oluyor zaten anlarsın emin ol farklı oluyor diğer akıntılara nazaran :)
yasemiiinnn Saraylokumu Ya bende 38 haftalığım doğsun istiyorum artık ama korunmasız ilişkiden de korkuyorum. Hamileyken hamile kalanları görüyorum sosyal medyada insanın içine bi kurt düsüyo. Olmaz dimi öyle bi sey
bilgemomy assyya büyük ihtimal ondan galiba benimde ebe muayene yapmıştı ondan sonra geldi leke şeklinde devam eder durur artma görürsen kanama şeklinde doktoruna danış tabi