ruzgar21 aysegulk07 evet aşkım baktım 5 haftalık keseme kız ddi suan diğerlerine bakıyor videoları da attım inceliyorum ddi hala konuşuyoruz bu arada seni paylaşmış gördün mü birisi onu önerdiğine dair mesaj atmış ona 😀😀😀
aysegulk07 ruzgar21 canım benimkine baksana bi 12+5 de doktorum çıkıntıyı gördü bana da gösterdi erkek dedi ama burada yazılanları okudukça acaba haftam küçük mü diye takıntı yaptım
ruzgar21 aysegulk07 nubu yukarda erkek bence canım bende oğlumu erken öğrendim erkek çabuk belli eder kendini
aysegulk07 ruzgar21 kız burada yazılanlar değişti diyenler doktor kötüydü diyenler anksiyete yaptı bende 🤣
ruzgar21 aysegulk07 yok yokkk öyle düşünme erkek değiştigibi hiç duymadım ama kız diyip sonra erkeğe dönen çok arkadaşımın bebeği oldu 😀
aysegulk07 ruzgar21 perşembe 15 haftalık olacağız kan sonuçlarımı göstereceğim o zaman yine teyitletirim 🤣 sana ne dedi Tuğçe hanım
ruzgar21 aysegulk07 5 haftalık fotoğrafa bu kız ddi devam ediyorum ddi videoya da bacak çıkışı gördüm pipi gibi değil sanki dedi sonra devam ediyorum dedi kayboldu 30 dk dır yok 😀
ruzgar21 aysegulk07 şu yurt dışındaki ücretsiz bakan kişi de kız dedi bana bu arada o sana erkek mi demişti