2princessmother Mavis_20 valla lahmacun şuan verseler yemem ama pizzaya yok demem gömerim 2 tane xxl 😅😅😅😅😅
Mavis_20 2princessmother 😁😁 üff be aşertme kız insanı en son aldığımda midem.bozuldu zehirlendim diye uzaklaştım
Nfs_bebe_ 2princessmother maşallah diyimde o kaçar iştahım açıldı 21 haftalık olduk bir kilo aldım sadece
neslince 2princessmother Ayva yiyince gamzeli oluyor mu gerçekten mesela benim 3 gamzem var ama annemde yok anneannemde var Eşimde yok ama kaynanamda 2 gamze var sizce ayva yemeden de gamzeli olabilir mi 😅😅😅
bilgedenizokaribal 2princessmother avokado, sarımsak, limon, zeytinyağı, dereotu, lor blenderdan geçirip sos yapıyorum ben. Diğer baskın tatlar ile karışınca yeniyor tavsiye ederim 😂 normalde ben de hiç hazetmem
samira555 2princessmother şeker yüklemesinde şekerim çıktı diyet yapıyorum ama rüyalarımda tatlı görüyorum 😂
umynurr 2princessmother ne bende ne babasinda gamze yok asiri bulanti kusma cektim mideme bi o iyi gwliyordu🤭
ikimelekannesi___ 2princessmother doğurdum canım 40+2 de maşallah 3850 doğdu kuzum ve ben bunu kesinlikle bu üç besine bağlıyorum 🤣