neslince 2princessmother Ayva yiyince gamzeli oluyor mu gerçekten mesela benim 3 gamzem var ama annemde yok anneannemde var Eşimde yok ama kaynanamda 2 gamze var sizce ayva yemeden de gamzeli olabilir mi 😅😅😅
umynurr 2princessmother ne bende ne babasinda gamze yok asiri bulanti kusma cektim mideme bi o iyi gwliyordu🤭
2princessmother pelos20 şekere dikkat aman bacımm gebelik şekeri berbat birşey psikolojik olarak kötü bir süreç 🤦🫶
2princessmother ayseveysel ohhh olması gereken başlıca yiyecek 😅 şifa olsun minnağına annesi Balık çok iyi hergün yesen bile süper olurr
2princessmother bilgedenizokaribal süpersinnn keşke bende öyle yapabilsem ama yok imkansız avakado nefret ediyorum ne yaptıysam yiyemedim limon sıktım tuz döktüm ama yok gitmiyor ya 😅🤭
bilgedenizokaribal 2princessmother avokado, sarımsak, limon, zeytinyağı, dereotu, lor blenderdan geçirip sos yapıyorum ben. Diğer baskın tatlar ile karışınca yeniyor tavsiye ederim 😂 normalde ben de hiç hazetmem
2princessmother Nfs_bebe_ gelsin kilolarrr😅😅🌼 Napalım anaam 9 aylık sultanlık oluyor birde bu keyifte kilo mu düşünücem 🤰🤦
Nfs_bebe_ 2princessmother maşallah diyimde o kaçar iştahım açıldı 21 haftalık olduk bir kilo aldım sadece
2princessmother dorikus evde yapılarında tadı tutmuyor asla ya 😅😅 bende hazırcıyım evde yapınca tadı tatmin etmiyor napiyimm
2princessmother Mavis_20 valla lahmacun şuan verseler yemem ama pizzaya yok demem gömerim 2 tane xxl 😅😅😅😅😅