ments Yazmelegi_ bunu sormam gerekiyor evet ya . Şu an bir şey kullanmıyorum . Bir sıkıntı olmaz inşallah. Kusmalarım devam ediyor. Bol bol meyve yemeye çalışıyorum.
deniztaylan Demir (Feramat), magnezyum (Magnimore) ve multivitamin (Ocean mommy) kullanıyorum günlük. Maalesef Ocean mommy nin kukusu ve tadına benim de tahammülüm yok. Son haftalar ve çok aldık diye içmeye çalışıyorum :))
bsr_1905 toocce al bendende o kadar ve çoğu zaman da atmıyorum inşallah bebeğime kötülük yapmıyorumdur🙈 birde d vitamini, folik asit galiba pembe bi hap, pıhtılaşmam var ecoprin ve iğne kullanıyorum
Pikacu6868 toocce 22 haftalığım ocean mummy, b12 ve demir kullanıyorum. Ocean mummy gerçekten çok kokuyor ben de onu suyla içemiyorum kefirle ayranla falan içiyorum
YyyyYasemin HaticeArCi reGenesis max kullanırken magnezyum da kullanıyor musunuz içinde tüm herşey var dedi doktor ayrıyetten başka bi doktor hem magnezyum hem kan ilacı yazdı ayın 5inde sorcam bakalım da merak ettim
HaticeArCi YyyyYasemin ikisinide kullanıyorum vitamini sabah iciyorsam magnezyumu oglen gibi içiyorum. Duzenli olmamak kaydiyla da d3k2 vitaminden 1 damla içiyorum. Eczaciya dr a danıştım sorun yok dedi ama inşallah zararı yoktur ya. Demir ilaci vermisti dr bi tek kullanamıyorum sadece. Kabızlık yaptı. Hiç yoktan hemoroid oldum geçmiyor da artık kaldi böyle. 🥹 Demiri kullanirken ne yaptiysam gecmedi kabizlik. Yani bütün sindirim sistemim durdu. Bıraktım mecbur. Kilo aldım saniyordum megerse 😭😭😭🤣
bluemom24 toocce multivitaminlerin hepsi kokar ben regenesis kullanıyordum fazla koktuğu için ocean mumy aldım ama pek bi farkı yok
yasem1 [https://mutluresim.com/images/2025/10/22/XmCPvL.jpg] bunu kullanıyorum ilk hamileliğimde pregna omega kullanıyordum o çok kotü kokuyordu bi kere cebimde unutup makina da yıkamıştım Allah inandırsın 5 tur yıkadım kıyafetleri yine geçmedi kokusu kurutmaya atınca kurutma da 1 ay kapağı açtıkça balık balık kokuyordu 🤢
3mm Gyno Ferro sanol kullanıyordum sadece 11+2 olduk bizde ama o kadar halsizliğim var ki ve sürekli grip oluyorum doktor bugün magvital şase yazmış kullanan var mı birde grip döneminde neler yaptınız sürekli yatıyorum çok kötü
Nrdnkrts toocce birinci gebeligimde hep regenesis Max kullandim gynoferrosanol demir ilacı eşliğinde. İkinci gebeligimde decavit ve aynı demir ilacını kullanıyorum ama birinci gebeligimdeki gibi düzenli kullanmadığım için kansızlık var hala
Pnr41 Haftadayım, d vitamini damlası kullanıyorum , ocean microfer c vitaminli demir ilacı, mom vital dha versiyonlu omega 3 kullanıyorum. Kontrolde muhtemelen magnezyum eklenecek, bacak ve bel ağrılarım başladı
Senacanblt_ toocce ocean mummy kullanıyorum demir için feramat kullanıyorum bide d vitamini kullanıyorum