Deletedmom_8793 merrwee172_ olabilir normalde her kokudan midem bulanıyor ama iki gebeliğimde de rahat kullandım
buserdar0120 merrwee172_ Zaten şuan hassas olduğumuz için koku konusunda böyle olmanız ve olmamız çok normal bence
ments Yazmelegi_ çok kötü bir vitamin değil mi ben bıraktım kusma yapıyor. Onun yerine ne kullanabilirim acaba doktorada gitmeme var . Şu an bir şey kullanmıyorum 14+3
Yazmelegi_ ments ben oroferon kullandim birde ferrozinc kullandim ikisi iyi gelmişti bana sağlık ocağı yazabilir
ments Yazmelegi_ bunu sormam gerekiyor evet ya . Şu an bir şey kullanmıyorum . Bir sıkıntı olmaz inşallah. Kusmalarım devam ediyor. Bol bol meyve yemeye çalışıyorum.
1kelebek1bebek toocce 19 haftalığız; Regenesis Max, Feramat ve haftada 1 kere D-Colefor kullanıyorum 🌸
munisem 1kelebek1bebek D colefor uzun vadeli kullanılmamalı, yükleme dozu için kullanabilirsiniz, idame dozunda D3K2 formuna geçmeniz iyi olur
k86 Şuan multivitamin olarak vinalac kullanıyorum. Ekstra olarak d vitamini ve favron omega3 kullanıyorum..
edudu Natalmom kullaniyorum. Sabah ac karna diyolar ben yemekten hemen once atiyorum daha erken attigim zaman demir oldugu icin icinde kotu etkiliyo baş donmesi titreme fln yapabiliyo.
minnos1b Deletedmom_8793 ay bana bir dokunmuştu o. Her aldığımda istifra ediyordum. Ocean mummy bir yıl daha hafifti bulantı yapmadı onu kullanabilmiştim
bartulies toocce 10+4 acvison folita şuanlık yarın kontrolde kalsiyumda istiycem sağ kalçam çok ağrıyor
hilu toocce 14.haftamda pregnommax a başladım kokuyu hiç hissetmedim bilemiyorum ekstra koku duyarlılığım da yok benim bu arada. Devit k3 ,gynoferon ve magneral bunun yanında günlük kullandıklarım
penbe_karisi toocce regnesis OMEGA 3, magneral , gyneferon demir 12 haftamdan itibaren bunları kullanıyorum