adatuna GEBES3 ilk gebeliğimde doğurana kadar içtim şimdi 30 haftalık gebeyim hala içiyorum utanmasam gözüme damlatırım o derece😂
Deleted33000 GEBES3 durmaz kuzum doktorun yazdıysa ilacını için rahat bı şekilde içmelisin değilse bebeğin beslenemez gerçekten
GEBES3 edaabykl inşallah canım bende iyi böyle diyordum buraları okuyunca başladı bu sefer de ilaçla geçti şükür ama hep kaygı ya cidden ya ben kaygılıyım ya hamilelik böyle bir şey 😅
zeynepctk Meral_63 ilk hamileliğimde gece bir tane içiyordum yetiyordu şimdi iki tane içtim yine fayda etmedi. Zoferi sabah kalkar kalkmaz içiyorum gün içinde biraz rahat ettiriyor ama yemek saati gelince çok kötü oluyorum
edaabykl GEBES3 evet 😂😂 ikincide saliyon ben gibi 😂 bende ilk cocugumda boyleydim 😂 simdi ikinci olsun doyurup yataga yatircam onu odada tek basina buyukle ilgilenecem inşallah 😂
edaabykl GEBES3 evet ilk olunca cok daha insan pimpirikli oluyor bende oyleydim bebege bakarken bile ama simdi alistim tabi 😂🫣
Sisihappy GEBES3 bacım valla benim beş ay doluyor hala prilam ilacı içiyorum A sınıfı güvenilir haplar hamileleiğe uygun oluyor zararlı olan bir şeyi doktor sana asla vermez içine şüphe düşürme canım