teachermomyy23 Kızlar doktorum bu kan ilacından yazdı nasıl kullanmam gerekiyor kullananlar yazabilir mi
atesvesu teachermomyy23 keşke hap şeklinde yazsaydi bunu nasıl içeceksin kan ilaçlarının tadı kötü oluyor
gamzeli04_ teachermomyy23 bana feramat diye demir hap vermişti yan etki yapınca ferrum yani bunu verdi ben yemek ve çay dan iki saat sonra içiyorum c vitaminiyle alıyorum (mandalina ya da portakal suyu) emilimi artırıyormus. Yani akşam 10 buçuk 11 gibi alıyorum 🤗
cylnboran04 teachermomyy23 benim hap şeklinde sabah aç karnına içiyorum eczacı size söylemedimi nasıl ıcılıcek
ylnydgd cylnboran04 midede ağrı vs yapıyor mu bana da yazdı ama midem rahatsız olduğu için tok al dedi. 1-2 gündür başlamaya cesaret edemiyorum
ilkannelik1 teachermomyy23 bir anda yutup ardından portakal gibi C vitamini yiyin emilimi daha hızlı olur
MerveNur- ylnydgd bana da son 2dir hap yazıyorlar uyumadan önce içiyorum dokunmasın diye. Öyle deneyin bitince şurup alırsınız
kubos_ teachermomyy23 aynısını kullanıyorum şurup gibi tek seferde içeceksin sabah aç karnına içiyorum ben