bebektwo Meryem345 7 haftada azar azar başladı şu anda 11 haftadayım hap kullanmadıysam perısan bir halım var bulantıdan çok vücudum da çok fazla halsızlık var kolumu bacağını kaladıramoyorum bütün eklemlerı sızlıyor gıbı bugün iyiyim zaten haftanın 2 günü ıyıysem gerısınde perısan bir halım var ama sonuçta geçecek bir süreç
Mom05 Benimde 6,7. Haftalarda başladı 12 haftalık olduk devam ediyor şiddetli bir şekilde , bekliyorum inşallah 2. Trimester da geçip gidecek 😔
Meryem345 Busraaaakkk geç başlamış sanki normalde 1 aylıkken falan başlıyor herkesin benim de ilk defa aynı geçti hala bulantı yok 😀
1aleynax Benim hemen hemen hiç olmadı diyebilirim çok nadirdi ve geçerdi hemen rahatsız edecek şekilde değildi
1aleynax Meryem345 canım bende çok az oldu o da rahatsız edecek derecede değildi dayanılabilir haldeydi kimisi diyor ya yemek yapamıyorum falan bende o sorunlar olmadı şükür işte çok idrara çıkma var sadece o da herkeste vardır 😂😂
Busraaaakkk Meryem345 Hayırr ilaç kullandım çalışıyorum aynı zamanda beni zorluyordu. 59 ile hamile kaldım şu an 61,5 oldum
jddjjw 6 haftalikken başladı 12.ye kdr sürdü beni maffeti 10 kilo verdim 12.haftada kurtuldum şükür ki