hamzaezel Meryem345 5 haftaliken 10 haftaligim mode vulantisi + halsizlik ve 10 haftadir sidetli bas agrisi. Yataktayim anladiginiz
ghostty Meryem345 5. haftanın sonlarında başladı. Doktorun verdiği bulantı ilacı sayesinde nefes alıyorum resmen🥲
Meryem345 hamzaezel bende de migren var tutarsa ne yaparım bilmiyorum Allah yardımcınız olsun anne olmak gerçekten zor 🥹
ylnydgd 9 un ortalarında başladı 21 e kadar ilaçla devam ettim. 10 gündür ilaç almıyorum bulantı da yok şükür 😬
beautymom 6 haftalıkken başladı 8 haftalık olduk hala var doğru düzgün bişey de yiyemiyorum azaldı derken devam ediyor migren de var allahım ölüyorum baş ağrısından biran önce doğum gelsin diyorum 😂
Meryem345 beautymom daha çok var malesef 🥲 ama insallah geçer belli bir süre oluyor zaten tabi bazılarında hamilelik boyunca oluyor
sbhdgn Ben 7 haftalık hamileyim bulantı yok normal mi göğüsler çok şiş ve ağrıyor birazda sol tarafta batma gibi bir ağrı oluyor arada
Betbet34 sbhdgn normal canım herkesin bulanacak diye birşey yok inşallah böylede devam edersin :) benimde 7. Haftanın ortalarında başladı evde ne yemek yapabiliyorum ne kahvaltı elimde çubuk kraker meyve geziniyorum😅
Meryem345 sbhdgn bende henüz duymadım 2 kürtajım var kalbi durdu bebeklerimin 3-4 ay arasindaydi bende sizin gibi korkuyorum ama insallah bu defa sorunsuz olur da kucağımıza alırız 🧚🏼😇
Meryem345 Busraaaakkk geç başlamış sanki normalde 1 aylıkken falan başlıyor herkesin benim de ilk defa aynı geçti hala bulantı yok 😀